Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ >Ε-Δ< ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ- ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 6 ΑΙΩΝΑ Μ.Χ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ 1890






ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ >Ε-Δ< ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ- 
ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 6 ΑΙΩΝΑ Μ.Χ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ 1890

Εντοπίσαμε σε ιδιωτική συλλογή Δανού  συλλέκτη  επιγραφών  , επιγραφή που καταρρίπτει την προπαγάνδα που σερβίρουν στον Ελληνικό λαό 1600χρόνια τώρα!!
Πρόκειται για επιγραφή 'ανάθημα' προς τιμήν του ημιθέου Ηρακλέους του 6 αιώνα μετά
χριστιανικής χρονολόγησης που βρέθηκε στην Ρόδο το 1890 μετά από λαθρανασκαφές Δανών αρχαιοκαπήλων .
Που ξήλωσαν την πολιτιστική μας κληρονομιά  στην κυριολεξία  το 1887 επί τουρκοκρατίας μέχρι το 1939 επί Ιταλόκρατίας,καραβιές με Ροδιακούς θησαυρούς έφυγαν στην Ευρώπη!!και όταν λέμε καραβιές εννοούμε καραβιές και είχαν χρηματοδοτηθεί από το ίδρυμα της Δανίας «THE CARLSBERG INSTITUTE Of DENMARK» 

Είναι   υψίστης  "ιστορικής" σημασίας για τα "Ελληνικά" δεδομένα!!!! διότι ανατρέπει όσα ξέραμε περί της χρονολογίας που προσηλυτίστικαν οι  πρόγονοι μας οι ειδωλολάτρες όπως τους αποκαλούν,,, και συνάμα οι Έλληνες,, από την  χριστιανική θρησκεία!!!!κάποιοι επικαλούνται ότι δήθεν οι Ρόδιοι προσηλυτίστικαν στον χριστιανισμό το πρώτο με δεύτερο αιώνα,η τρίτο αν θέλετε,έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τα περισσότερες ιστοσελίδες και μπλοκ,αμέτρητα παραδείγματα!!!
Εδώ όμως βλέπουμε επιγραφή που καταρρίπτει τα ψεύδη του καθεστώτος!!!

Rhodos — Rhodos — 491-518 AD
Ἥρακλες, αἶμα Διός, θηροκτόνε, οὔ νυ τι μοῦνος
ἐν προτέροις ἐτέεσσιν ἀλεξίκακός τις ἐτέχθης,
ἀλλὰ καὶ ἡμετέρη γενεὴ τέκεν Ἡρακλῆα,
ἐσθλὸν Ἀναστάσιον Ῥοδίων κλυτὸν οἰκιστῆρα

ὃς σὲ καὶ ὧδ’ ἀνέθηκεν ἀριζήλοις σὺν ἀέθλοις

Τώρα πλέον ξέρουμε την  αλήθεια ως έχει, όλα συνδέονται πλέον.!!!
Τώρα καταλαβαίνουμε τι έγινε με τα εκενωμένα χωριά των Βρουλιων της Κυμησάλας του Πλακωτού της αρχαίας Αρχίπολις,των Φαγίων,των Σαλίων,των Κατακάλων,της Κιτάλας,της Κεκοίας,της Κρυάσσιδος,της Νέττιδαςκαι τόσων άλλων ερειπωμένων χωριών της Ρόδου!!!! 
Έπεσε πελέκι και φωτιά στον λαό μας δηλαδή στους Ελληνες της πατρώας Ελληνικής θρησκείας το 728 μ.χ.χ από τους βάρβαρους της νέας θρησκείας ,λίγα τα χωριά που ξέφυγαν από την εθνοκάθαρση του 728. 
Σχετικό αποκαλυπτικό ντοκουμέντο
  Αk:ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΦΟ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ !!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html