Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ: ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΘΛΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ .ΒΙΝΤΕΟ!!!










 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ:
ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΘΛΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ .ΒΙΝΤΕΟ!!!

Δύο χρόνια μετά  η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Σύρου "Μαχαιρίδιο", τον δήμο Ρόδου με επικεφαλής το κατάλοιπο του καταστροφικού πασοκισκού παρελθόντος "Κουσούριο",το χωριό Μαλώνα εξακολουθεί να υφίσταται την
εγκατάλειψη από τους αρμόδιους  ανεπάγγελτους και από την κεντρική εξουσία των εβραιόδουλων !!!
Το χωριό Μαλώνα και οι κάτοικοι του βιώνουν την εγκατάλειψη στο πετσί τους χρόνια τώρα.
Ένα κράτος της πλάκας!!!
Με καλό πληρωμένους αρμόδιους που δεν ξέρουν από περιφρόνηση και φτώχεια!!! με συνωμότες τοπικούς συμβούλους που ακόμα και σήμερα γλύφουν ασύδοτα ευελπιστώντας την μέλλουσα ευνοϊκή μεταχείριση από τους αγάδες τους!!!

Πάμε όμως στο ψητό τώρα και στα δεδομένα ,,,η γέφυρα Μάκαρη εις το χωριό Μαλώνα καταστράφηκε από την ασύδοτη εκμετάλλευση του ποταμού από την εταιρία σκυρόδεμα Καμπούρης Μαχαιράς Α.Ε, που κατάφερε να "φάει" 4 μέτρα του φυσικού ύψους του άμμο χαλικου διαταράσσοντας την φυσική ροή του ποταμού και κάνοντας την ροή  των υδάτων  του ποταμού δαιμονισμένη, και  εκτός την καταστροφική ρύπανση στο μοναδικό  οικοσύστημα της περιοχής, προκαλεί και καταστροφή στην θαλάσσια περιοχή των Σαλίων από τα νερά του  λατομείου!!!!!Ως κύριος επέτειος της καταστροφής της γέφυρας είναι η εν λόγο εταιρία, ως δεύτερο επέτειο την εταιρία που έκανε προ ετών την δήθεν υποστήριξη των βάσεων της γέφυρας επί Παρασκευά' που στην ουσία την κατάστρεψε, και εννοώ την λάθος τετραγονοποίηση των κυκλικών βάσεων που είχαν κάνει οι Ιταλοί. με τετράγωνα πέδιλα δημιουργώντας και άλλο πλήγμα από την πίεση του μανιασμένου νερού που ερχόταν και πίεζε στης βάσεις της γέφυρας προκαλώντας μια ωραία πρωία την σύληση μέρους της γέφυρας!!!
Κανένας μεγάλος αρμόδιος δεν ασχολήθηκε με το θέμα της καταστροφικής εκμετάλλευσης του ποταμού από την εταιρία λόγο κολλητών επί  πράσινου πράσινου και μπλέ καθεστώτων,,,παρα μόνο κάποιος ευσυνείδητος  υπάλληλος της νομαρχίας ασχολήθηκε μετά από καταγγελίες που καταθέσαμε ηλεκτρονικά πριν 12 χρόνια,και από ότι μάθαμε έκοψε και τσουχτερά πρόστιμα στην εταιρία και μάλιστα  έχασε και την άδεια λειτουργίας που όμως  ποτε δεν σταμάτησε να λειτουργεί λόγο κολλητών!!!!!
Μέχρι σήμερα η εν λόγο καθεστωτική εταιρία έσπρωξε υποψηφίους υπέρ Κουσουρνά και τα κατάφερε!!!Η άδεια λειτουργίας του λατομείου πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα !!!τα όρια έχουν και ένα τέλος!!!

Τώρα ερχόμαστε στο σήμερα στο έργο ,,  ο προυπολογισμός του έργου έχει εγκριθεί ο εργολάβος πήρε μέρος των χρημάτων και σταμάτησε με το έτσι θέλω,μετά είχαμε και το θανατικό με την άτυχη Τόνια τοποθετώντας εν τέλη ο εργολάβος τα προειδοποιητικά φωτάκια και σημάνσεις!!! χωρίς να δεχτεί την παραμικρή ενόχληση από τους αρμόδιους παίζει με τα νεύρα των ντόπιων.
Όλα έχουν και ένα όριο,οι κάτοικοι των χωριών είναι έτοιμοι να κατεβούν στην Ρόδο το καταλαβαίνετε εκεί στον δήμο και την περιφέρεια ,,μετά από συνομιλίες που είχαμε με εξαγριωμένους κατοίκους της Μαλώνας μας είπαν ότι αν δεν έρθουν συνεργεία να φτιάξουν τα γεφύρια του χωριού σε λίγες μέρες, θα κατεβούν σύσσωμα τα χωριά στο δημαρχείο και θα πράξουν  τα δέοντα!!!!!!!!!!!!!

Αk:Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 24-2-2013
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html