Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ NUR M ΓΙΑ ΑΝΤΊΠΟΙΝΑ? ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟ?!!!!




Σήμερα που πήγαμε στο λιμάνι για να δούμε το στολίδι του λιμανιού μας πλέον, το οποίο θα το καμαρώνουμε για πολύ πολύ καιρό εκεί,,είδαμε με μεγάλη
έκπληξη πως στα πλαϊνά του πλοίου υπάρχει μια τρύπα και ομοιάζει με τρύπα από ανατίναξη!! στο σημείο που φαίνεται ανατιναγμένο είναι και ανατιναγμένα τα τσιμέντα του μόλου!!!και μην βγουν ορισμένοι  ειδήμονες να μας πούν πως τα τσιμέντα ανασηκώθηκαν από την πλευρική τρίξει του πλοίου στον μόλο,,,γιατί το πλοίο είναι 70 μέτρα + και σε κανένα άλλο σημείο δεν έσπασε τα τσιμέντα!!!.

Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει τι δουλειά έχει μια τεράστια τρύπα στα αμπάρια του πλοίου Νουρ μ ?
Τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα της μεγάλης θαλασσοταραχής? όλοι ήταν στα σπίτια τους η σε καφετέριες? υπήρχε επαρκή φύλαξη του πλοίου ? η επειδή του άδειασαν τα κοντέινερ θεώρησαν πως δεν διατρέχει κίνδυνος πλέον!!
Νά όμως κάποιοι που βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν την δουλειά τους!!!!


 Οι τούρκοι μη θέλοντας να καταπιούν την πίκρα με την κατάσχεση του εμπορεύματος τους που πρέπει να ήταν και "προπληρωμένο" από τις Ελληνικές αρχές ανατίναξαν το πλοίο για αντίποινα?
Μπορεί.....
Μπορεί όμως να ήταν Ουκρανοί πράκτορες,,,ΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ???--ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html