Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -Ε-Δ- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ+ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ?





Ναι φίλοι μου το σάπιο κυβερνείο Σαμαρά Στουρνάρα &σια εν μέσο κρίσης επιχορηγεί με εκατομμύρια ευρώ τους ημετέρους και υποστηρικτές -κομματόσκυλα .

Ως γνωστό η τροπολογία του νόμου δεν πέρασε διότι  οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν το άρθρο 21 του  Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος με νομοσχέδιο   έδινε τη δυνατότητα στους δήμους με
απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να επιχορηγούν πολιτιστικούς κι άλλους φορείς που συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου με ποσά άνω του 1,5% επί των τακτικών εσόδων του δήμου.
Δηλαδή κάποιοι δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα σοβαρά? και θέλουν να συνεχίζεται η αρπαχτική και φαγοποτική  καταλήστευση των δημόσιων η δημοτικών  εσόδων από ημέτερους ?
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πολύ καλά έπραξαν! φαίνεται πως έβαλαν μυαλό από τα λάθη του παρελθόντος! καθώς πλέον συγκεκριμένοι πολιτιστικοί φορείς δεν θα μπορούν να λαμβάνουν χορηγίες με ιλιγγιώδη ποσά και με ανεξέλεγκτο τρόπο.!!Μπράβο τους!

Ο "πολιτιστικός σύλλογος" δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας ΠΡΟΤΟΥΡ ! γνωστό για τα φαγοπότια και κατασπατάληση του δημόσιου ταμείου με εκθέσεις και γλέντια σε μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html