Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ισλαμιστές στρατολογούν ανήλικα κορίτσια από την Ευρώπη για να τα κάνουν π@ρνες του Ισλάμ…


Κορίτσια όπως η δεκαεξάχρονη Samra Kesinovic, η 15χρονη Sabina Selimovic, και πολλά άλλα, εξαπατουνται απο μουλάδες και νεαρούς ισλαμοφασιστες με συνέπεια να καταλήγουν π@ρνες στα χέρια ισλαμιστών.

Τα κορίτσια αυτά ειναι απο την Αυστρία, Βοσνιακής καταγωγής αλλά το φαινόμενο τείνει να αποκτήσει διαστάσεις μάστιγας, χωρίς οι ευρωπαϊκές χώρες να αντιδρούν.

Αντίθετα, μόλις οι αλλόφρονες γονείς καταγγέλουν την εξαφάνιση τους, η κινητοποίηση των αρχών σταματά μόλις εμφανιστεί κάποια ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να εμφανίζει τα ανήλικα κορίτσια στο πλευρό φονιάδων της Συρίας. Ως π@ρνες του Ισλάμ.

Εκει τα πάντα σταματούν.
Απο κάτι τέτοια φαίνεται πόσο ανάγκη εχει η Δύση των Ελληνισμό που απεμπόλησε για τα αργύρια του κέρδους. Αυτά που τις εξασφαλίζουν τα γενοκτονα μαντρόσκυλα της, καταστρέφοντας έθνη. Απο την Γιουγκοσλαβία στην Συρία και παει λέγοντας…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html