Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοεξευτελίζεται


Σε σημερινή του ανακοίνωση, πανικόβλητος με όσα συμβαίνουν με τις υποψηφιότητές του, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει, μεταξύ άλλων τα εξής: «.
Σε σημερινή του ανακοίνωση, πανικόβλητος με όσα συμβαίνουν με τις υποψηφιότητές του, ο ΣΥΡΙΖΑ
δηλώνει, μεταξύ άλλων τα εξής:
«...Ο κ. Σαμαράς οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., για να συνεχίζει να παίζει αδίστακτα εθνικιστικά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμα Πρωθυπουργός της χώρας. Επίσης, ο κ. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την άποψή του ότι «υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη» όπως έχει αναφέρει παλαιότερα σε εκτενή συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Εποπτεία. (Τεύχος 141, Ιανουάριος 1989).....»
Θα συνιστούσαμε για πολλοστή φορά στον ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του και να μην παίζει βλακώδη παιχνίδια. Επειδή δεν μιλάνε ποτέ για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Οι δήθεν δηλώσεις του Α.Σαμαρά το 1989 στο Περιοδικό «Εποπτεία» έχουν διαψευστεί εδώ και δεκαετίες από το ίδιο το περιοδικό που τις δημοσίευσε, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για δικό του λάθος.
Όπως άλλωστε δηλώνει και το ΓΤ της ΝΔ ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί σε πολλές φορές σε αυτοεξετευλισμό. Ας το προσέξει αυτό ο κ. Τσίπρας…


 http://www.contraseolous.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html