Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ε-Δ !!ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ!!




Αναγνώστες μας ενημέρωσαν πως εκτός από την ανεργία  που τους πετσοκόψανε και πήραν μια ξερή  τρίμηνη,και έχουν κάτι μήνες τώρα χωρίς εισόδημα, οικογένειες με παιδιά,,,τους έκοψαν και το δώρο!!όπως μας αναφέρουν δεν πήραν
ούτε τα μισά του μισού,ούτε σέντ!!

 Κατα τα άλλα κάποιοι βγήκαν στης αγορές και ομιλούν για πλεονάσματα και τρίχες κατσαρές!!
Σαν δεν ντρέπεστε ρε  αλήτες που κοροϊδεύεται τον κόσμο!

Αυτό το γελοίο και αντι κοινωνικό κράτος που συμπεριφέρεται ως Τούρκος στους πολίτες του δεν είχε σχέδιο για αυτούς τους ανθρώπους δυστυχώς, αυτούς που εργάζονται στα ξενοδοχεία ως δούλοι των Ευρωπαίων και των εδώ τουρκορωμιών ξενοδόχων για τρεις και εξήντα για πέντε μήνες τον χρόνο!!

 Μια πατρίδα δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στους πολίτες {υπηκόους}της!!

Το παράξενο όμως είναι πως ο κοσμάκης αδιαμαρτύρητα αποδέχεται την μοίρα του σιωπηλά και αδιαμαρτύρητα,λες και ζεί σε εποχή υπό στυγνό ξένο ζυγό ! 


 Άλλοι υποφέρουν και άλλοι γλεντούν φίλοι μου!! Αk:Το κρίμα στο λαιμό τους-λυπούμαστε πραγματικά με την κατάντια των σημερινών Ελλήνων,,κάποιοι κατάφεραν να μετ αλλάξουν τον Ελλην μαχητή σε πρόβατο
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
 ΞΥΠΝΑΤΕ !!

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html