Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΕΞΩΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ?




Πληροφορίες από εγκυρότατη πηγή αναφέρουν πως εντός των ερχομένων ημερών η εθνική τράπεζα θα προβεί σε έξωση και κατάσχεση σε ξενοδοχείο εντός πόλεως Ρόδου!!
Καταλαβαίνεται πως σε λίγες μέρες που θα γίνει γνωστό το όλο θέμα θα έχουμε δριμύτατες εξελίξεις, και επίσης θα
γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Και πάνω που λέγαμε πως ο "mister all inclusive" τα πάει καλύτερα και άρχισε να πληρώνει το προσωπικό και τους εμπόρους, να σου και οι εξώσεις και οι κατασχέσεις.....

Πολλοί από εσάς καταλάβατε ίδη για ποιόν ξενοδόχο μιλάμε,,και σωστά καταλάβατε είναι ο Κωνσταντίνος Μήτσης και το ξενοδοχείο που θα του πάρει η εθνική τράπεζα είναι το Grand otel !!!Γιατί χρωστάει πολλά και δεν πληρώνει τις δόσεις πολλά χρόνια τώρα...Νόμιζε πως θα φάει το ξενοδοχείο τζάμπα,,με τις λαμογιές που κάνανε με τους κουμπάρους  τον Κώστα & Μαρίκα Μητσοτάκη ,και για να μην ξεχνιόμαστε μετά τον θάνατο την Μαρίκας πολλά άλλαξαν,και τα έχουμε ξαναυποθέσει.

2 σχόλια:

  1. Ας μας εξηγησει καποιος γιατι δε βαζουν και τον αληταρα μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης, γιατί όπως και σε εκείνους, εάν πέσει μύγα ή κουνούπι δεν ξεφεύγει, σφήκα όμως ή μέλισσα τους σκίζει και πετάει μακριά, έτσι συμβαίνει και με τους νόμους, εάν πέσει φτωχός τον κρατάνε, πλούσιος όμως ή δυνατός στον λόγο τους σκίζει και φεύγει μακριά. Ζάλευκος

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html