Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ- ΕΜΠΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!ΑΙΣΧΟΣ





Η ντροπή για κάποιους  ραγιάδες δεν υπάρχει σαν λέξη στον βίο τους,το κέρδος και η απληστία έχει ριζώσει για τα καλά  στις ζωές τους.
Άνθρωποι χωρίς πατριωτικό εγωισμό, και εθνική μνήμη δεν αποτελούν πολίτες
κανενός έθνους!!
Αυτά τα λίγα ως εισαγωγή στην σημερινή φρικαλέα αποκάλυψη.

Ολοι λίγο πολύ θα πρέπει να γνωρίζεται είναι πως οι Παλαιστίνιοι κατα το ήμισυ έχουν Ελληνικές ρίζες, έρευνες και έρευνες αποδεικνύουν αυτό το γεγονός.[ποιό κάτω σχετικό βίντεο]

Και ενώ η Ισραηλινοί,,{πιστεύω μόνο η πολιτική και πολεμική ηγεσία,και όχι ο λαός }αποδεκατίζουν Παλαιστινίους αμάχους, μάνες παιδιά και γέροντες και όχι στρατιώτες !!εδώ στην Ρόδο και πιστεύω και αλλού στην Ελλάδα, σαν να μην τρέχει τίποτε,και οι καλοί  έμποροι μας εισάγουν οπωροκηπευτικά από τα καταραμένα και κλεμμένα εδάφη των δολοφόνων,σε καλύτερη  τιμή για περισσότερο κέρδος!!γιατί το χρήμα έρχεται πρώτο στις ζωές κάποιων.
 
Δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα του εμπόρου και την εταιρία λόγο πως είναι ανώφελο,όμως τον προειδοποιούμε πως αν ξανα φέρει οπωροκηπευτικά από την γη των καταραμένων θα βγάλουμε τα ονόματα τους και ας έχουν 40 δικηγόρους!!!

Δίνουμε μια ευκαιρία να αναλογιστεί τις ευθύνες του!!
Και για να μην βρεθούν κάποιοι που θα μας πούν το οτιδήποτε,λέμε πως δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε η να καταστρέψουμε κανέναν .

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:NEKTRON444

 ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ:ΑΤΤΑΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html