Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ιερέας δέχεται μηνύματα στο κινητό του από το... διάβολο!

 


Η είδηση πως ένας ιερέας που μάλιστα ασχολείται με εξορκισμούς δέχεται μηνύματα από τον Εωσφόρο (ας πούμε πως) έχει μια λογική συνέχεια. Το ότι δεν πρόκειται όμως για μηνύματα πνευματικά, αλλά για... sms, ε τότε πραγματικά είναι ξεχωριστή!
Ο πατέρας Marian Rajchel, από την Πολωνία προέβη στη σχετική αποκάλυψη, όπως γράφει ο Independent στην
ιστοσελίδα του. Ο ιερέας υποστηρίζει πως δέχεται τα μηνύματα στο κινητό του αφού έκανε εξορκισμό σε μια έφηβη κοπέλα και αποκαλύπτει πως το κακό πνεύμα που έβγαλε από μέσα της, είναι ο αποστολέας.
«Ο συγγραφέας των μηνυμάτων αυτών είναι ένα διαβολικό πνεύμα που είχε κυριεύσει την ψυχή της» λέει στα μέσα ενημέρωσης ο ιερέας.
Ένα από τα μηνύματα που έδειξε έγραφε «Δεν θα βγει ζωντανή από αυτή την κόλαση. Είναι δική μου. Κάθε ένας που προσεύχεται γι' αυτήν θα πεθάνει».
Ο ιερέας μάλιστα δεν δίστασε να... απαντήσει λέγοντας πως και βέβαια εκείνος θα προσευχηθεί για να λάβει νέο μήνυμα: «Σκάσε παπά. Δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου. Βλάκα. Κακόμοιρε γερο-παπά».
«Είναι προφανές ότι αυτό το κορίτσι έχει κυριευθεί από το διάβολο και χρειάζεται περισσότερη βοήθεια», συμπλήρωσε ο ιερέας προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης - που το άκουσαν κι αυτό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html