Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οι εβραίοι το θρήσκευμα έλληνες πολίτες, τι δουλειά έχουν να στηρίζουν το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς;


Εχτές μιά φίλη εξέφρασε την απορία εάν το ΚΙΣ έχε προβεί σε ανακοίνωση αναφορικά με τα
γεγονότα στην Γάζα, μπήκα λοιπόν στην επίσημη σελίδα τους και διαβάζω τού κόσμου τά ψεύδη... γράφουν λοιπόν οι κύριοι του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Η Μέση Ανατολή φλέγεται. Πάνω από 1000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Λωρίδα της Γάζας με στόχο άμαχους Ισραηλινούς πολίτες στην Ιερουσαλήμ, στο Τελ Αβίβ, από το λιμάνι του Ασντόντ μέχρι τη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ. Έξι εκατομμύρια Ισραηλινοί ζουν υπό την απειλή των ρουκετών της Χαμάς η οποία έχει διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του Ισραήλ, με μακρά ιστορία τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων. Το γεγονός ότι οι...
Ισραηλινοί δεν θρηνούν χιλιάδες θύματα από αυτή την πρόσφατη ανελέητη επίθεση, οφείλεται στα μέτρα προστασίας που έχει λάβει το Ισραήλ για την ασφάλεια των πολιτών του, με τη χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος «Σιδερένιος Θόλος» και την έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών να προσφύγουν στα καταφύγια.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της χώρας μας, εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες και το Κράτος του Ισραήλ που για ακόμα μια φορά αναγκάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα του να υπάρχει με ασφάλεια.
Κάνουν λόγο γιά αμάχους Ισραηλινούς πολίτες,οι δολοφονίες μικρών παιδιών στην Γάζα τους αφήνουν παγερά αδιάφορους.Τα παιδιά των Ισραηλιτών βλέπετε είναι παιδία ενός ανώτερου θεού.

- «Το Ισραήλ αγωνίζεται να προστατεύσει τους πολίτες του - η Χαμάς χρησιμοποιεί τους παλαιστινίους σαν ανθρώπινη ασπίδα», του Σάμπυ Μιωνή, 23.7.14, www.kourdistoportocali.com:
(Σάμπυ Μιωνή ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τα εκατομμύρια της βασιλομήτωρος Μάργκαρετ Παπανδρέου (πού να βγεί ο γιόκας της να κάνει δηλώσεις γιά το έγκλημα στην Γάζα,κορόιδο είναι?θα γελούν και οι ρέγγες)

Ο πατέρας του Σάμπυ Μιωνή βραβεύεται από τον μακελλάρη Πέρεζ

Ολα αυτά από την σελίδα του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου.
Ο κόσμος τους είναι μόνον το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί,το οποίο φροντίζουν να το εκμεταλλευθούν κατάλληλα.
Η προπαγάνδα των σιωνιστών δέν έχει τέλος ενώ εκεί κάτω σκοτώνονται άδικα άμαχοι και μωρά παιδιά....
Αν υπάρχει θεός ας πληρώσουν γιά τα εγκλήματα τους.
Μαίρη Λαγανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html