Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ-





Εργολάβοι ταξιτζήδες  στην Ρόδο με βρώμικο και αθεμιτο ανταγωνισμό κατά συναδέλφων τους,όλα στο βωμό του χρήματος και της μισαλλοδοξίας.
Πως στήνεται το παιχνίδι ,,,και τι
είδους πόλεμος διεξάγεται ?

Το παιχνίδι στήνεται απλά και χαλαρά από τους αετονύχηδες εργολάβους των εταιριών ΣΥΝΕΠΕ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ, πάντα με την συνεργασία εργαζομένων στις υποδοχές ξενοδοχείων θησαυρίζουν ελέγχοντας την μαζική μετακίνηση των τουριστών.
Από ότι καταλαβαίνεται τα λεφτά είναι πολλά, πολλά και τα ποσοστά που παίρνουν οι ρεσεψιονιστ!!
Πως άρχισε ο πόλεμος ανάμεσα στους "εργολάβους" ?
Βλέποντας οι εργαζόμενοι πως υπάρχει ζήτηση στο επάγγελμα' της μίζας, ζητούν περισσότερα ποσοστά από τους "εργολάβους", διότι κύριε με ένα ευρώ στην κούρσα, με τρία Ρόδο αεροδρόμιο- και για ξεναγήσεις 5 ,,,απλά δεν βγαίνει!!Ο άλλος δίνει 10 στην ξενάγηση,και 5 για αεροδρόμιο!!τι μπορείς να κάνεις δύσκολες εποχές φίλε,,,
Υπό αυτές τις συνθήκες οι εργολάβοι χτυπιούνται ανελέητα στα ποσοστά που δίνουν,επίσης καρφωτές και ευτράπελα δεν παραλείπονται καθημερινά.

Το έχουμε πει πολλές φορές από αυτό εδώ το μπλόγκ,πως πρέπει να βγάλουμε τον μικρό εβραίο από μέσα μας για να αλλάξει και η πατρίδα μας σιγα σιγά.
Επίσης θέλω να μάθω ποιοι συντέλεσαν για να γίνουν 3 εταιρίες οι ταξιτζήδες? ποιός μεσολάβησε για να εξαπλωθεί διχόνοια στο επάγγελμα των ταξιτζήδων και να εξευτελιστεί σε τέτοια κατάσταση το επάγγελμα, για να του δώσουμε το χέρι μας!!

1 σχόλιο:

  1. μαλλον δεν τα ξερετε και πολυ καλα δεν παιρνουν μιζες μονο οι ρεσεπσιονιστ τα πολλα τα παιρνουν οι ξενοδοχοι και το πιο σοβαρο πιοσ τα πληρωνει? ο πελατης ο τουριστας ο οποιοσ επιβαρυνετε απο 1 εως και 7 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html