Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΤΩΡΑ!!ΣE ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ BELVEDERE KAI 33- Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ-ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΔΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΉΣ




Σε Ροδίτικα χέρια η Ροδιακή γαία, δύο λέξεις με τεράστιο νόημα!!και απευθύνεται στους έχοντες και κατέχοντες πλούτου,στους επιφανείς Ρόδιους που μπορούν να στηρίξουν με τις επενδύσεις τους το
μέλλον του νησιού,  το μέλλον γράφεται από ανθρώπους που κοιτούν στο μέλλον.

Τα ξενοδοχεία Belvedere και 33 επί της ακτής Κανάρη στην ψαροπούλα αγοράζονται απο Ρόδιο μεγαλοξενοδοχο που πραγματικά αγαπά τον τόπο του, και το δείχνει με πράξεις,πολλές φορές ανώνυμα,  χωρίς αυτό να τον στοχοποιεί ως τοπικιστή,εξάλλου δεν είναι καθόλου κακό να είσαι τοπικιστής στα πλαίσια του λογικού πάντα.


Θέλουμε να πούμε πολύ απλά πως όσοι Ρόδιοι "τα έχουν" ας τα ρίξουν στον τόπο τους,φτάνουν ποιά τα λαμόγια οι γύπες και τα ρπαχτάρια που εγκαθιδρύονται στο νησί μας με τα ψέματα,ξεκάθαρα κάνουμε λόγο για τους αετονύχηδες που μας ήρθαν και αλλάξαν το τουριστικό προϊόν του νησιού μας και μας υποβάθμισαν .

Ο Ρόδιος μεγαλοξενοδόχος που σέρνει πρώτος τον χορό και στέλνει το μήνυμα "σε Ροδίτικα χέρια η Ροδιακή γαία" είναι ο Φίλιππας Σταματιάδης που έχει το ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΡΕ στην λεωφόρο Ρόδου Καλλιθέας μαζί με μέλη της οικογενείας του,επίσης διαχειρίζεται μεγάλες επενδύσεις στην Αφρική και συγκεκριμένα στο Καμερούν.

Θέλουμε να αναφέρουμε πως είναι από τους λίγους που σέβεται τους εργαζομένους του, και πληρώνει στην ώρα του ,εργαζομένους, εμπόρους και φόρους στο ακέραιο !!

Εύγε Φίλιππα ,ευχόμαστε να βρεθούν μιμητές σε άλλες επενδύσεις στο νησί μας.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΟΥΖΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΛΙ ???ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΟΥΦΑ ???ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΤΕ !! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ !!ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος με την ορθογραφία!!!!! Τσούζει (τρίτο ενικό πρόσωπο του ρήματος τσούζω) Βασανιστείτε, Θα τα μάθετε.... έλεος πιά με τα Ελληνικά. Υπάρχουν και συστήματα αυτόματης διόρθωσης λαθών!!!!!! Ελληνάρες μου.....

      Διαγραφή
  3. το ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΊΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html