Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ- ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ-ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΦΑΓΗ





Ρόδος:24-9-2014  02:00 πμ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις λάβαμε από πηγή στο χωριό Παστίδα Ρόδου,νεαρός ταξιτζής
δέχτηκε άγρια δολοφονική επίθεση μέσα στο ταξί του !!πρώτες
πληροφορίες   αναφέρουν πως το άτυχο παλικάρι δέχτηκε αρκετές μαχαιριές,στον λαιμό και το κεφάλι και τον βρήκαν  σε λίμνη αιματος.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ήταν σε σχέση με Αλβανίδα η οποία ήταν σε διάσταση από τον Αλβανό σύζυγο της.
Ο Αλβανός σύζυγος ήταν ζηλιάρης και φύλαγε καραούλι στον άτυχο συμπατριώτη μας, όταν χθες βραδυ ο ταξιτζής πήγε για επίσκεψη στην φίλη του ο απατημένος σύζυγος μαζί με μέλη της οικογενειας του, βρήκαν την  ευκαιρία και κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στον άτυχο συμπατριώτη μας

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε συγγενείς του ταξιτζή είναι στο νοσοκομείο,και αστυνομική δύναμη.
Εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του εγκλήματος,εμείς γράψαμε πληροφορίες, τον λόγο έχει η ασφάλεια και οι ανακριτές του εγκληματολογικού.


1 σχόλιο:

  1. ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΔΙΑΚΗΝΗΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΛΗΣΤΕΣ.....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΑΕΙ Η ΛΙΣΤΑ.
    ΚΑΙ Η ΡΟΔΙΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΥΝΟΥΜΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html