Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μόνο στο Ελλαδιστάν!!Ελεύθερος ο αλβανός που σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη


Ελεύθερος αφέθηκε ο 27χρονος οδηγός του Smart που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο στην οδό Πέτρου Ράλλη, στις 15 Οκτωβρίου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.
Στον οδηγό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Μεταξύ αυτών, υποχρεώθηκε να παραδώσει το
διαβατήριο του και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα.
Ο νεαρός ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο, όπου τον επισκέφθηκε ο 4ος τακτικός ανακριτής.
Μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τη μια πλευρά να ζητεί την προφυλάκισή του, και την άλλη να προτείνει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα, και της αφαίρεσης διαβατηρίου.
Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.
Ο 27χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι είναι επιληπτικός από τα 16 του χρόνια και πως έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ ήταν συνεπιβάτης μηχανής. Προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από νοσοκομείο.
Ο ίδιος, ερωτηθείς για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα δήλωσε: "δε θυμάμαι τίποτα καθώς είχα πάθει επιληπτική κρίση".

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html