Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Όταν ο Μιχαλολιάκος μιλούσε για "αναμέτρηση με την αστυνομία" και δήλωνε "χαρούμενος εθνικοσοσιαλιστής" (Video)

Πόσο νόμιμο είναι ένα κόμμα που ο αρχηγός του λέει σε συγκέντρωση "συναγωνιστών" του ότι "θα αναμετρηθούμε κάποτε με την αστυνομία", αφού "δεν θα υπάρχει στρατός, μόνο εμείς θα υπάρχουμε";
Γιατί από τη μία ο Ν. Μιχαλολιάκος λέει στο ίδιο κοινό ότι "αν ζούσα στη Γερμανία του '33, θα
ήμουν μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και θα αισθανόμουν ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό", αλλά από την άλλη η οργάνωση δεν θέλει να αναφέρεται ο όρος εθνικοσοσιαλισμός στους νέους που προσπαθεί να εντάξει όπως προκύπτει από το έγγραφο της τοπικής Πάτρας που αποκάλυψε την περασμένη Τρίτη η "Αυγή";

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΛΗ ΖΩΤΟΥ

Σήμερα η "Αυγή" αποκαλύπτει ένα βίντεο από συγκέντρωση της Χ.Α. στα γραφεία της στη Λαμία, το καλοκαίρι του 2011 στο οποίο ο Νίκος Μιχαλολιάκος προχωρά στις παραπάνω δηλώσεις - παραδοχές, μιλά για την Εκκλησία και την εθνική κατεύθυνση που πρέπει να έχει σύμφωνα με τον ίδιο, για τις συμπάθειες στον στρατό, τους "γνωστούς" του αστυνομία αλλά και ότι το κράτος ετοιμάζει τους αστυνομικούς για "γενίτσαρους", ενώ καταφέρεται εναντίον του τότε αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Λ. Οικονόμου.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα απομαγνητοφωνημένα κύρια αποσπάσματα του βίντεο:


Για την εθνικιστική Εκκλησία και τον "χαρούμενο εθνικοσοσιαλιστή" του '33
Μιχαλολιάκος: "Πρώτον, να ξυριστούν. Δεύτερον, δεν υπάρχει τίποτα δογματικά, το οποίο να επιβάλλει το ανύπαντρο των δεσποτάδων, αυτό το κάναν επί Βυζαντίου επειδή κλέβανε κάποιοι δεσποτάδες και δεν υπάρχουν... Ακόμα και πολλοί από τους Απόστολους του Χριστού ήταν παντρεμένοι. Η αγαμία είναι μόνο για τους μοναχούς οι οποίοι αφιερώνονται τελωσπάντων και τα λοιπά... Ο δεσπότης μπορεί να έχει οικογένεια.

[...] Και από εκεί και πέρα θα πρέπει να υπάρχει μια εθνική κατεύθυνση. Εγώ είμαι υπέρ αυτού που λέει ο Περικλής Γιαννόπουλος 'πας παπάς όστις δεν είναι πρώτα Έλλην και μετά χριστιανός ξουραθισθήτω'. Και να σου πω και κάτι άλλο που είχε πει ένας Κροάτης εγκληματίας πολέμου, ένας καθολικός, ο Τσέπενατς, που του λέει ένας καρδινάλιος 'μα θα πας στην κόλαση', του λέει 'προκειμένου να σώσω την Κροατία, ας πάω στην κόλαση'.

Κατάλαβες; Και εμείς αυτό πιστεύουμε το ίδιο. Εμείς θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, όχι την ψυχή μας. Όσοι θέλουν να σώσουν την ψυχή τους στα μοναστήρια. Ντάξει; Και τα χέρια μας είμαστε διατεθειμένοι να τα λερώσουμε και ρατσιστές να μας πούνε δεν μας νοιάζει και ναζιστές να μας πούνε δεν μας νοιάζει. Απλώς είμαστε Έλληνες που ζούμε στο 2011. Εγώ αν θέλεις να στο πω αν ζούσα στη Γερμανία του '33 θα ήμουν μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και θα αισθανόμουν ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό. Αλλά είμαι Έλληνας και ζω στο 2011, αυτό θα ήμουν εκτός αν είμαι δηλαδή κανας ψυχοπαθής, φετιχιστής να παίζουμε στρατιωτάκια, μαζεύουνε παράσημα και φοράνε κάτι κράνη, οι οποίοι όλοι κατά βάση θα τους βρεις σε κάτι ΠΑΣΟΚ, Νέες Δημοκρατίες, όλοι βολεμένοι. Κατάλαβες; Δεν ξέρω αν σου απήντησα".


Έλεγχοι σε μοναστήρια και οι σχέσεις με απόστρατο της ΕΛ.ΑΣ.

Μέλος Χ.Α.: "Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή να συγκεντρώσω στοιχεία για κάθε μοναστήρι, ποιος έχει αλλοδαπούς".

Μιχαλολιάκος: "Να τα δώ. Γιατί να μην το κάνεις;".

Μέλος Χ.Α.: "Βεβαίως δεν μπορεί να είναι διπρόσωποι. Από τη μία να λένε υπέρ της πατρίδος και του έθνους και από την άλλη να έχουν αλλοδαπούς μέσα!".

Μιχαλολιάκος: "Βεβαίως! Και μόνο αλλοδαπών; Εδώ είναι ένας απόστρατος αστυνομικός, ο οποίος μένει στην Σκιάθο, έχει εκεί τον υποτυπώδη πυρήνα μας είναι σε επαφή με τα παιδιά από το Βόλο, γιατί βολεύει, Σκιάθος - Βόλο έχει ένα καραβάκι πάει σε 1 ώρα και ανήκει νομίζω στη Μαγνησία. Μου λέει 'πήγα στον Άγιον Όρο γιατί ήμουν πολύ ευσεβής χριστιανός, ήμουν στο Α.Τ. στην Ουρανούπολη, δεν είμαι πια χριστιανός με αυτά που είδα'".

[...]

"Το αδελφάτο κυριαρχεί στην Εκκλησία να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους"


Για τον στρατό και τις συμπάθειες εκεί

Άλλο μέλος της Χ.Α.: "Δική μου εντύπωση ότι υπάρχουν ανησυχητικά σημεία διάλυσης στον στρατό. Το παρατηρείτε και εσείς;".

Μιχαλολιάκος: "Ο στρατός πάει για διάλυση" και ξεκινά να διηγείται την ιστορία ενός αξιωματικού που είχε υπηρετήσει στην Κύπρο και έχουν επαφές λέγοντας μεταξύ άλλων "είναι αυτός που κατέλαβε το Μέγαρο και δεν ψόφησε ο Μακάριος δυστυχώς, ο οποίος ήταν η κατάρα της Κύπρου".

"Ρε Νίκο του έλεγα, τα έχουν διαλύσει όλα, δύο μοίρες υπάρχουν. Η πρώτη μοίρα αλεξιπτωτιστών -που έχω υπηρετήσει και εγώ, κομάντο ήμουν μέχρι που καθαιρέθην κ.λπ.-, μου λέει είναι μόνο, η δεύτερη μοίρα είναι σαν κέντρο επιστρατεύσεως και η πέμπτη στη Δράμα, τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Το στρατό τον έχουν διαλύσει. [...] Και οπωσδήποτε στο θέμα αυτό, ένα πράγμα, θητεία στα 18, στρατιωτικά σχολεία, υπάρχουν πολλά παιδιά που τους αρέσει ο στρατός, στρατιωτικά Λύκεια, όπως έχει η Τουρκία, και..." διακόπτεται από μέλος της Χ.Α. και όταν ξανα συνεχίζει λέει "ξέρεις ποιος ήταν παλιά δικός μας, τώρα δεν ξέρω. Ο Γιάγκος Γιάγκου. [...] Γιατί δεν τον έχουν ξηλώσει ακόμα, δεν ξέρω. Αλλά τους έχουν και ανάγκη κατά κάποιο τρόπο. Πρέπει να κάνουμε ένα σύλλογο ειδικών δυνάμεων, δικό μας Αποστόλη. Είχαμε ένα παιδί στη Δράμα, το διώξανε από την Λέσχη Καταδρομών, τον Παντελή, αλλά τον έστειλα εγώ στον Τραχανατζή που έχει την Λέσχη Βατραχανθρώπων [...] και του λέει σε διώξανε; Φασίστας είσαι; (γέλια) [...] τον Παντελή από τον πυρήνα της Δράμας. Έχουμε πολλές συμπάθειες στις καταδρομές".

Η αστυνομία δεν "αξίζει μια δεκάρα ψεύτικη"

Μέλος Χ.Α.: "Βλέπω ας πούμε η αστυνομία δεν υπάρχει"

Ο Μιχαλολιάκος διακόπτει: "Η αστυνομία υπάρχει σε ό,τι με αφορά και σε πληροφορώ ότι ετοιμάζεται τώρα διορισμός άλλων 30.000 ενστόλων καθ.. μας τους ετοιμάζουν για γενίτσαρους εδώ για μέτρα τάξεως. Εμείς με τους αστυνομικούς, και ευτυχώς είναι αυτοί που είναι, θα αναμετρηθούμε κάποτε στο λέω. Δεν θα υπάρχει ο στρατός, εμείς θα υπάρχουμε. Δηλαδή αν φτάσουμε κάποτε στο σημείο με αυτούς θα χτυπηθούμε και ευτυχώς δεν αξίζουνε μια δεκάρα ψεύτικη.

Δηλαδή μου έλεγε παιδί που τον έχουν διώξει, τον είχε κάνει πρωτοσέλιδο η 'Ελευθεροτυπία', ο Βασίλης ο 95 που ήταν αρχιφύλακας στα ΜΑΤ και μου λέει: βλέπω κάτι επεισόδια στο γήπεδο και είναι να γελάς, να βαράνε έναν 4 Ματατζήδες και να σηκώνεται να φεύγει περπατώντας. Αυτά μου λέει παλιά δεν γινόντουσαν. Δηλαδή είναι άχρηστοι τελείως".

Μέλος Χ.Α. για δηλώσεις του τότε αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για "φασίζουσα βία"

Μιχαλολιάκος: "Αυτό έρχεται σε αυτό που είπε ο συναγωνιστής για τα θέματα της Εκκλησίας που αντί να βάζει καλούς Έλληνες βάζει υποκριτές, οι μεγαλύτεροι υποκριτές και κομμουνιστές έχουν βγει από τα κατηχητικά. Ξέρεις ποιανού είναι πνευματικό παιδί αυτός ο αλήτης ο Οικονόμου; Του Σεβαστιανού (;; δεν ακούγεται καλά), αν είναι δυνατόν, του εθνικού ιεράρχη που μιλούσε για την Β. Ήπειρο... και τώρα είναι το πιο σκληρό εργαλείο του ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html