Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !! ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ - ΠΡΟΣΟΧΗ EIKONEΣ ΦΡΙΚΗΣ -

  Ιδού τα δημιουργήματα των Εβραιων τα ζώα μουσουλμάνοι !!!

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
To Iσλαμικό Κράτος διεκδίκησε με βίντεο που ανάρτησε στις 16 Νοεμβρίου Κυριακή τον αποκεφαλισμό δεκάδων νεαρών σύριων στρατιωτών καθώς και του αμερικανού

ομήρου Peter Kassig που εργαζόταν για την ΜΚΟ SERA στα συριακά σύνορα από το τέλος του 2012 ως και το φθινόπωρο του 2013 όταν και απήχθη τον Οκτώβρη.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το Youtube κατήργησε το βίντεο :



Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό ακόμη 4 δυτικών ομήρων από τον Αύγουστο και μετά.Στο τελευταίο βίντεο εμφανίζεται ένας μασκοφόρος με ένα κομμένο κεφάλι στα πόδια του και ισχυρίζεται ότι αυτό ανήκει στον Peter Kassig.Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα. Το βίντεο αυτό είναι διαφορετικό από τα αντίστοιχα προηγούμενα:δεν παρουσιάζει τον αποκεφαλισμό του M. Kassig, βετεράνου του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ.


Το φιλμ αντίθετα προβάλει την ομαδική εκτέλεση κάποιων ανδρών που εμφανίζονται να είναι σύριοι στρατιώτες που είναι δεμένοι και στα γόνατα μπροστά και από ένα δήμιο.Παράλληλα με τις εικόνες ανακοινώνεται ότι πρόκειται για Αλαουίτες στρατιώτες και πιλότους στα χέρια του χαλιφάτου.Οι μελλοθάνατοι αιχμάλωτοι φέρουν ομοιόμορφες μαύρες φόρμες.Τον καθένα απ΄αυτούς τον οδηγεί ένας δήμιος με στρατιωτική στολή. Σχηματίζεται μια μαρόσυρτη σειρά σαν αρχαίος τραγικός χορός. Τα ζεύγη δήμιος όμηρος σε στοίχιση προχωρούν.Οι δήμιοι ένας ένας περνούν μπροστά από ένα κιβώτιο και παίρνουν ένα μαχαίρι.Πολλοί από αυτούς έχουν ασιατικά χαρακτηριστικά ινδονησιακού τύπου. Τους οδηγούν στον τόπο της εκτέλεσης.Τους καθηλώνουν στα γόνατα ενώ τα χέρια τους είναι πισθάγκωνα δεμένα. Οι στρατιώτες είναι πάνω από 20.Η κάμερα δείχνει έναν μασκοφόρο να αποκεφαλίζει έναν πιλότο. Ύστερα μια ολόκληρη σειρά αποκεφαλισμών.Στο τέλος ένας μασκοφόρος με μαχαίρι με φόντο μια άγνωστη πόλη σε άλλο πλάνο ύστερ από ε΄να σύντομο μήνυμα παρουσιάζεται με το κομμένο κεφάλι του αμερικανού όπως διατείνεται στα πόδια του.

Ένας από αυτούς τους εκτελεστές με βρετανική προφορά ανακοινώνει αργότερα τον αποκεφαλισμό του αμερικανού λέγονατς ότι θα αποκεφαλιστεί αύριο. Ο Peter Kassig καταγόταν από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ και ήταν 26 ετών. Αιχμαλωτίστηκε την 1η Οκτώβρη του 2013 σε σημείο ελέγχου στην επαρχία Deir ez-Zor.Είχαν προαναγγείλει τον θάνατό του στις 3 Οκτώβρη του τρέχοντος κατά την προβολή του αποκεφαλισμού του βρετανού Alan Henning ως αντίποινα στις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ σε Συρία και Ιράκ κατά θέσεων των τζιχαντιστών.

Ιατρικός τεχνικός στα επείγοντα ο Peter Kassig ίδρυσε το 2012 την ανθρωπιστική οργάνωση Special Emergency Response and Assistance (SERA). Στο παρελθόν είχε στοε νεργητικό του μια σύντομη θητεία στο Ιράκ το 2007 με τον αμερικανικό στρατό. Αποσύρθηκε για λόγους υγείας. Προσηλυτίστηκε στο ισλάμ ενώ τον είχαν απαγάγει σύμφωνα με τους συγγενείς του και πήρε το όνομα Abdul-Rahman.(le monde)

Ασχολήθηκε κυρίως με τους σύριους πρόσφυγες σε Λίβανο,Τουρκία.Διοχέτευση τροφής και ιατρική φροντίδα καθώς και την κατάρτηση κάποιων συρίων στην παροχή πρώτων βοηθειών. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Butler στην Indianapolis.(bbc)

To ισλάμ ως ιδεολογικοθρησκευτικό οπλοστάσιο δεν είναι αμέτοχο από το αίμα αυτών των αθώων υπάρξεων μόνο και μόνο γιατί είναι αιρετικοί δηλ. αλαουίτες.Σαουδική Αραβία και Κατάρ δεν είναι αθώες από το αίμα αυτών των πλασμάτων γιατί χρηματοδοτούν εξοπλίζουν και παρέχουν το απαραίτητο θρησκευτικοπολιτικό γουαχαμπιτικό θρησκευτικό ιδεολόγημα στο όνομα του οποίου διαπράτονται αυτά τα εγκλήματα Ευρώπη και Αμερική δεν είναι αθώες του αίματος αυτών των τραγικών νέων που θυμίζει τη θυσία των νεαρών Αθηναίων στο Μινώταυρο εδώ του γουαχαμπιτισμού.Ο Πόλεμος του κόλπου ,ο γεωστρατηγικός επεκτατισμός,ο έλεγχος ενεργειακών αποθεμάτων… Ευρώπη και Αμερική στοχοποίησαν την μειονότητα των αλαουιτών χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν τη συριακή αντιπολίτευση σύμμαχο των τζιχαντιστών σε κοινό μετωπο για 2 χρόνια κατά του συριακού κράτους.Όλοι μας χριστιανοί ή μη είμαστε ένοχοι για την επιλεκτική ευαισθησία στον ομοεθνή ,ομόθρησκο και ομοιδεάτη……….αρνητές του ανθρώπου για τον δικό μας άνθρωπο……απλά επισπεύδουμε την κοινή μας μοίρα.



Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τοποθεσία όπου ανακοινώνεται ο θάνατος του αμερικανού από τον μασκοφόρο είναι η Νabiq.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html