Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ανατροπή στο έγκλημα για μια τηλεόραση στη Ρόδο-«Μίλα θα φάμε ισόβια»


Ενάμιση μήνα μετά τη στυγερή δολοφονία της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου στη Ρόδο, τα δύο εγγόνια της, που κατηγορούνται ότι τη σκότωσαν για μία τηλεόραση (!), όχι μόνο εξακολουθούν να ρίχνουν την ευθύνη το ένα στο άλλο, αλλά με συμπληρωματικές καταθέσεις τους εμπλέκουν και
τρίτο πρόσωπο στην άγρια δολοφονία.
«Πες την αλήθεια, θα φάμε ισόβια και είμαστε νέοι. Μη φοβάσαι, αν το έχει κάνει άλλος, μίλα! Είναι κρίμα!» φέρεται ότι έγραψε ο 26χρονος σε γράμμα που παρέδωσε στην ετεροθαλή αδελφή του, όταν τη συνάντησε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρόδου, όπου παρέμειναν προτού προσαχθούν στο δικαστικό μέγαρο του νησιού.

Νέες απολογίες

Τόσο ο 26χρονος όσο και η 29χρονη αδελφή του, που είναι προφυλακισμένοι, κλήθηκαν από την ανακρίτρια Ρόδου για νέες απολογίες και πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους υπεράσπισής τους Στέλιο Αλεξανδρή και Φώτη Ρωμαίο, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος με τους ισχυρισμούς του ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, στην οποία αρνήθηκε ακόμη μία φορά ότι σκότωσε τη γιαγιά του, έδωσε νέα τροπή στην έρευνα για το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου, αφήνοντας υπόνοιες ότι συμμετείχε και ένα τρίτο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», φέρεται ότι κατέθεσε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι το φονικό το έκανε μόνη της η αδελφή του και εκτίμησε πως ίσως υπάρχει και συνεργός στην υπόθεση, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον φίλο της αδελφής του! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 26χρονου, η αδελφή του σκότωσε τη γιαγιά τους μαζί με τον σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως έναν αλκοολικό και ιδιαίτερα βίαιο άνθρωπο που αρκετές φορές στο παρελθόν βιαιοπραγούσε σε βάρος της αδελφής του!
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή», η αδελφή του, από την πλευρά της, αρνήθηκε κάθε κατηγορία, επισήμανε πως δεν θέλει να πιστέψει ότι το έγκλημα το έχει κάνει ο 26χρονος και πρόσθεσε ότι θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της γιαγιάς της. Τα νέα στοιχεία που κατέθεσε χθες ο 26χρονος αναμένεται να αξιολογηθούν από την ανάκριση και είναι πιθανό ακόμη και να κληθεί να καταθέσει το επόμενο διάστημα ο φίλος της 29χρονης αδελφής του. Οριστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί πάντως αναμένεται να δώσει η εργαστηριακή έκθεση που θα συνταχθεί αναφορικά με τα ευρήματα του γενετικού υλικού και των δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχουν ληφθεί από τον τόπο του εγκλήματος.

Γιούλη Σταρίδα

 http://www.espressonews.gρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html