Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΣΚΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ?

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ?


Είναι γνωστό οτι στις προσφάτως διεξαχθέντες βουλευτικές εκλογές το χρήμα έρευσε άφθονο, έτσι οι έχοντες το χρήμα υποψήφιοι γνωρίζοντας τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε, τζόγαραν πολλές
χιλιάδες ευρώ, επενδύοντας  για μια θέση στο κοινοβούλιο.
Παράλληλα τηρήθηκε ο νόμος της ζούγκλας "σώζων εαυτό σωθήτω" με άλλα λόγια η ζωή μου ο θάνατος σου!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ωστόσο πως τα δεδομένα   εκτροχίασαν τις προσδοκίες των υποψηφίων της ΝΔ, καθώς ο λαός μίλησε αποστρέφοντας τις πλάτες του στην γαλαζοπράσινη λαίλαπα που διάλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας, συγχρόνως και τα νησιά των Δωδεκανήσων !.
Δια τον λόγο αυτό και ανάδειξε πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ και στα νησιά μας, ένα κόμμα χωρίς ηχηρά ονόματα και στελέχη, κατάφερε να ισοπεδώσει  την προεκλογική καταστροφολογία της συγκυβέρνησης Σα{χλα}μαρα Τούρκογλου!
Γίνεται επομένως ,εύκολα αντιληπτό πως κάποιοι μετρούν τις πληγές και τα ψηλά τους σήμερα, μα ποιο πολύ από όλους "τα κλαίει" ο Ι  Παπάς που έπαιξε ρέστα  200.000 ευρώ περίπου.

Παν εφήμερον, και το μνημονεύον και το μνημονευόμενον.
Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ., Ρωμαίος Αυτοκράτωρ ‐ 'Τα εις εαυτόν' γ’ 35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html