Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Χιλιάδες Αλβανοί εγκαταλείπουν το Κοσσυφοπέδιο


Ιανουάριος 30, 2015.
Τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου άρχισαν εκστρατεία κατά της μετανάστευσης των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, οι οποίοι εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες τα χωριά και τις πόλεις, προκειμένου να μεταναστεύσουν σε δυτικές χώρες.

Οι εκκλήσεις έχουν τον χαρακτήρα της εγκατάλειψης γράφοντας ‘μην κάνετε χάρη στην πολιτική του Μιλόσεβιτς’, ‘Μην εγκαταλείπετε  τα σπίτια σας’.
«Με την ελπίδα μιας αλλαγής, αφού έζησαν την καταστροφή και τη φτώχεια, τώρα ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή χιλιάδες πολίτες λαχταρούν  να βρεθούν έστω παράνομα σε χώρες της δύσης», γράφει το δημοσίευμα (bota sot).
Νύχτα και ημέρα, οι σταθμοί του Κοσσυφοπεδίου πλημμυρίζουν από πολίτες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που θέλουν να φύγουν σε άλλη χώρα.
«Δεν αντέχουν άλλο τη φτώχεια, ζητούν μια κούπα γεμάτη με φαγητό, δεν θέλουν άλλη ταπείνωση, άλλο πόνο», γράφει το δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html