Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Υπογραφή μνημονίου κατανόησης EUROJET – ASELSAN με το βλέμμα στραμμένο στο TFX-Βίντεο

H EUROJET υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την ASELSAN στην Αγκυρα.Στη φωτογραφία ο κινητήρας EJ200. (eurojet.de)
H EUROJET υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την ASELSAN στην Αγκυρα.Στη φωτογραφία ο κινητήρας EJ200. (eurojet.de)
Ένα Μνημόνιο Κατανόησης (MOU) το οποίο αποτυπώνει τα κύρια πεδία συνεργασίας που πρόκειται να αναπτυχθούν ανάμεσα στην τουρκική αμυντική βιομηχανία ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret
A.Ş (ASELSAN) και την ευρωπαϊκή κοινοπραξία κινητήρων EUROJET Turbo GmbH (EUROJET) υπογράφηκε την 19η Ιανουαρίου από τους αντιπροσώπους και των δύο βιομηχανιών.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της EUROJET ο σκοπός του MoU είναι να ανοίξει ο δρόμος για περαιτέρω συζητήσεις ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω πιθανές ευκαιρίες για επιχειρηματικές συνεργασίες στην ανάπτυξη προγραμμάτων Μονάδας Ελέγχου Κινητήρα (ECU), συστήματος παρακολούθησης και υγείας (HUMS) και ανάπτυξη λογισμικού που σχετίζονται με το πρόγραμμα του κινητήρα EJ200.
Στη φωτογραφία ο Γενικός Διευθυντής της ASELSAN Dr. Faik Eken (δεξιά) και Διευθύνων Σύμβουλος της EUROJET, Clemens Linden. (EUROJET)
Η επιδιωκόμενη συνεργασία βασίζεται κυρίως στον κινητήρα EJ200, ο οποίος χρησιμοποιείται σήμερα στο μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter Typhoon και είναι ισχυρός υποψήφιος για το πρόγραμμα του τουρκικού TFX. Οι συνεργαζόμενες πλευρές συμφώνησαν επίσης να διερευνήσουν για περαιτέρω δυνατότητες με στόχο την παγκόσμια αγορά.
Το MoU υπέγραψαν οι: Γενικός Διευθυντής της ASELSAN Dr. Faik Eken και Διευθύνων Σύμβουλος της EUROJET, Clemens Linden.
Για να εξασφαλιστεί ότι η συνεταιριστικές εργασίες που πρέπει να αναληφθούν από τις εταιρείες προχωρούν ικανοποιητικά, τα μέρη συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια συντονιστική επιτροπή για να διασφαλίσει τις τακτικές συναντήσεις καθώς και τις ειδικές Ομάδες Εργασίας για την εκτέλεση των συλλογικών προσπαθειών.
Εκτός από τα θέματα συνεργασίας που έχουν καθοριστεί στη συμφωνία, τα συμβαλλόμενα μέρη συμφώνησαν να διερευνήσουν περαιτέρω ευκαιρίες για την διεύρυνση του πεδίου της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών.
https://limitofadvance.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html