Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ !ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΈΧΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;

Αποτελεί κοινό τόπο ότι ο Σώρρας βρήκε πολλούς υποστηρικτές στο νησί μας.
Παρότι  έχει αποκαλυφθεί πως ο 'σωτήρας' Αρτέμης Σώρρας  δεν είχε και δεν έχει δεκάρα τσακιστή, επίσης  τα ομόλογα ήταν 'ακάλυπτα' ,χρεώγραφα που πωλούνται στο ebay προς μερικά ευρώ το
καθένα,εντούτοις πολλοί ντόπιοι και βορειοελλαδίτες ,καμιά 100 άτομα ακόμα πιστεύουν στον κοντορεβυθούλι!!
Παράλληλα οι υποστηρικτές του έχουν γίνει πολύ καταπιεστικοί σαν τους Ιεχωβάδες και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ,συγκεκριμένα πηγή μας ανάφερε πως  δεν αντέχουν την κριτική και δεν πολυ γουστάρουν τα πολλά πολλά "όΧι", ωστόσο συνεχίζουν τον αγώνα πόρτα πόρτα πουλώντας τα παραμύθια που τους πούλησαν!!

Επιλογικά θα σας αναφέρω για να θυμηθούμε πως ξεκίνησαν το παιχνίδι,,,Πρώτα με την Απολλώνια τεχνολογία που πούλησαν στην ΝΑΣΑ ,στην συνέχεια τα 3 τρις Αμερικανικά "ομόλογα"; τα οποία έληξαν χωρίς να ρευστοποιηθούν ποτέ διότι πολύ απλά ήταν κωλόπανα του ebay , έπειτα το παγκόσμιο "καταπέτασμα", αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα μας πουν !!!

Αβίαστα λοιπόν συνάγεται το συμπέρασμα οτι αυτοί οι απατεώνες που παρουσιάστηκαν ως ομογενείς δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο στημένοι τσαρλατάνοι ξένων  αποσταθεροποιητικών παραγόντων,κατα συνέπεια και συμφερόντων που θα μπορούσαν να βάλουν την πατρίδα στον κίνδυνο!!

Τα γραφεία είναι στην κατηφόρα πίσω απο το παλιό νοσοκομείο ,προϊν καφετέρια Magic




3 σχόλια:

  1. Δεν έχει καμία σχέση η παράταξή του Κου Σωρρα με τους ΧΜΙ ας μη συγκρίνουμε δύο άσχετα μεταξύ τους πράγματα. Το αν είναι πιεστικοι είναι άλλο θέμα συζήτησης και μεμονωμένο όχι στο σύνολο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΟΥ ΚΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟ....ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html