Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Σφουγκοκολάριοι!!Με εξέδρα η παρέλαση στις 7 Μαρτίου. Παρόντος του Καμμένου, τα σκυλιά δεμένα. Οι δήθεν αγανακτισμένοι, πλέον δεν υπάρχουν!! Πατριωτάρες φωτιά και τσεκούρι!!

Με εξέδρα η παρέλαση στις 7 Μαρτίου. Παρόντος του Καμμένου, τα σκυλιά δεμένα. Οι δήθεν αγανακτισμένοι, πλέον δεν υπάρχουν!
Κανονικά με εξέδρα (και πολύ σωστά) θα γίνει φέτος η παρέλαση στις 7 Μαρτίου για την 67η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα. Τα ρεζιλίκια με τους δήθεν αγανακτισμένους, που οδηγούσαν – μαζί με άλλες γελοιότητες – σε ξεπεσμό και βάναυση προσβολή μιας τόσο
σημαντικής ημέρας, τελείωσαν.
Το τέλος των γελοιοτήτων σηματοδοτεί από τη μια η μη ύπαρξη πλέον …αγανακτισμένων (μια και ο λαός ξανανέβηκε στην εξουσία!) και από την άλλη διότι την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στις εκδηλώσεις, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος με όλη τη στρατιωτική ηγεσία.
Και όπως είναι γνωστό ο συγκυβερνήτης της χώρας Πάνος Καμμένος, δεν σηκώνει πολλά πολλά κι’ ούτε καταλαβαίνει από …αγανακτισμένους ειδικά σε εθνικές επετείους. Είναι αυτό που παραφρασμένα λέγεται «παρόντος του Καμμένου, τα σκυλιά δεμένα» – πως αλλάζουν, αλήθεια – οι καιροί! Το βασικό είναι πώς αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά κανείς: Αριστερός, δεξιός, κεντρώος, κομμουνιστής και φυσικά πώς γίνονται τα παντρέματα…
Ήδη, η Περιφέρεια έχει καταρτίσει το πρόγραμμα της υποδοχής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας που θα περιλαμβάνει περισσότερες εκδηλώσεις.

 http://rodosalarm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html