Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΔΕΣ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Συγκρίσεις τιμών ανάμεσα σε ίδια προϊόντα στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ σε Ιταλία και Ελλάδα, καταδεικνύουν ότι η ακρίβεια στη χώρα μας επιμένει.Το ρεπορτάζ έκανε Ιταλός αναγνώστης του enikos.gr τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.

Ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια και συνέκρινε τιμές σε πέντε προϊόντα όπου εντοπίζονται σημαντικές αποκλίσεις, με την Ελλάδα να παρουσιάζεται ακριβότερη.
Δείτε τις φωτογραφίες:βέλος πάνω για φως!






Στις φωτογραφίες, θα δείτε αριστερά, το προϊόν στην Ιταλία και στα δεξιά, το αντίστοιχο σε ελληνικό Σούπερ Μάρκετ.Ο αναγνώστης μας υπενθυμίζει ότι ο βασικός μισθός στην Ιταλία φτάνει τα 1.140 ευρώ περίπου .
το δούλεμα και η δηθεν κρίση για να κάνουν βουλγαρια την χωρα καλά κρατάει,

Οι άνθρωποι της Δικαιοσύνης στην χωρά μας αν θέλανε θα λέγανε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και θα έβγαζαν τα διόδια παράνομα και καταστροφικά για τον τόπο, γιατί πολύ άπλα ο ελληνικός λαός ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τους δρόμους (που ούτε καν έχουν ολοκληρωθεί):με ένα σωρό φόρους,τόσα χρονιά τέλη κυκλοφορίας (τα ακριβότερα παγκοσμίως), τόσα χρονιά πληρώνει ένα σωρό διόδια κάθε 20 χιλιόμετρα δρόμο που διανύει (επίσης είναι οι ακριβότερες τιμές διοδίων παγκοσμίως, αν και είναι ελάχιστες οι χώρες που έχουν διόδια)είμαστε η μοναδική χωρά παγκοσμίως που οι εργολάβοι ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ τα ΔΙΟΔΙΑ για καμιά δεκαριά χρόνια χωρίς ούτε καν να διαβεβαιώνουν ότι θα ολοκληρώσουν το έργο που έχουν αναλάβει. Έτσι κερδίζουν Εργολάβοι-Τράπεζες δισεκατομμύρια

Στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου που δεν υπάρχουν διόδια υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας πολύ φθηνά, και αντίστροφα, εάν δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας υπάρχουν διόδια με ελάχιστα ποσά! Στην Ελλάδα με τους χαμηλότερους μισθούς παν Ευρωπαικά και με τους υψηλότερους φόρους παγκοσμίως έχουμε και τέλη κυκλοφορίας πανάκριβα και διόδια πανάκριβα…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ
 
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,,,,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ,, ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ! ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ! ΟΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html