Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Βόμβα!! H Oμογένεια ΗΠΑ στον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο: Παραιτήσου και φύγε τώρα αποτυχημένε, ανίκανε, ανάξιε




To οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ εξυπηρετεί, με το να τον κρατά ακόμα ως αρχιεπίσκοπο;


- Υποτίμησες βάναυσα τον αρχιεπίσκοπο-ηγέτη Ιάκωβο (που μπροστά του είσαι ''νάνος'') με το να δοθεί το όνομά του σε δρομάκι στο ''γκέττο'' Αστόριας.
- Κατάντησες να συνεργάζεσαι με υπόδικους απατεωνίσκους (Ομοσπονδία Νέας Υόρκης), που εξαπατούν -με τις ευλογίες σου- την Ομογένεια (παρέλαση).



- Διάλυσες τις ενορίες-κοινότητες, κλείνεις τα ελληνικά σχολεία, 

διάλυσες την Ομογένεια, γιά τα οικονομικά συμφέροντα του Βαρθολομαίου.
- Εξαπατείς-κοροϊδεύεις συστηματικά την Ομογένεια με την ''κομπίνα'' της ανοικοδόμησης του αγίου Νικολάου στο ''σημείο μηδέν''.
- Κατάντησες την Αρχιεπισκοπή Αμερικής ''εμπορικό μαγαζάκι'' και ''λέσχη ομοφυλόφιλων'' με την επισκοποίηση ''ξεφωνημένων''.
(Και άλλα πολλά, με τα οποία θα ασχοληθούμε διεξοδικά, επειδή επιβάλεται να σταματήσει η εξαπάτηση της Ομογένειας από την ''εκκλησιαστική μαφία'')
........................................................................................................................................................................................................................

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ: Είναι επιτακτική ανάγκη η εθνική παρέλαση της Ομογένειας να διοργανώνεται από ανεξάρτητη Επιτροπή, χωρίς άμεση ανάμιξη των άχρηστων-επιτήδειων της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, χωρίς συμμετοχή εμπορικών επιχειρήσεων και συμφερόντων.


Τα βρώμικα παιχνίδια με το χρήμα Ομογενών, η ανάμιξη συμφερόντων κι επιχειρήσεων... Τι αποδεικνύουν έγγραφα-αποδεικτικά στοιχείαΟι διαχρονικές, συστηματικές ΑΠΑΤΕΣ στη Νέα Υόρκη με την παρέλαση-''εμπορικό καρνάβαλο'', την αποκαλούμενη και ''εθνική'', γιά 25 Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο...(Αναλυτικά)
Οι ''διοργανωτές'', με τις ''ευλογίες'' του Αρχιεπίσκοπου, εξαπατούν συστηματικά την Ομογένεια, τα μέλη, την Φορολογική Υπηρεσία-IRS.
Πως δωρητές ποσών άνω των 5.000 δολ. γιά τις ανάγκες παρέλασης και εκδηλώσεων, εξαπατούν το ΙRS, επειδή τους...εξαπατά η Ομοσπονδία !!!
Εάν δεν υπήρχε το χρήμα της παρέλασης, η Οργάνωση των ανίκανων-επιτήδειων, θα είχε διαλυθεί και τυπικά από την περασμένη δεκαετία.
Η δυστυχία του να είσαι ελληνόφωνο ΜΜΕ ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης
Να βλέπεις την πραγματικότητα, να γνωρίζεις τις ατιμίες, αλλά να αναγκάζεσαι να τα κρύβεις και να ψευδολογείς, παραμυθιάζοντας αναγνώστες, ακροατές γιά να μην χάσεις την διαφήμιση. Και η δημοσιογραφία, η αντικειμενική ενημέρωση; Ποιά δημοσιογραφία και ενημέρωση; Προέχει η 'κονόμα.


ΔΗΜΟΣΙΑ προειδοποίηση προς την ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης''
'Εχετε δύο επιλογές: 'Η ίσαμε 30 Απριλίου 2015 θα δώσετε αναλυτικό λογαριασμό (όπως επιβάλεται από τον νόμο) δημόσια και γραπτά ως μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη εταιρία που είστε με 501(c)3, γιά τα χρήματα της Ομογένειας γιά την παρέλαση και θα εξηγήσετε δημόσια και γραπτά πόσα χρήματα της παρέλασης χρησιμοποιήσατε -παράνομα- και γιά άλλους σκοπούς την τελευταία τριετία ή θα καταγγελθείτε στις Πολιτειακές και ομοσπονδιακές Αρχές (μαζί και IRS) γιά ''συστηματική εξαπάτηση Αμερικανών φορολογούμενων'', με τις γνωστές συνέπειες. Και όταν λέμε αναλυτικό λογαριασμό, δεν εννοούμε ''μπακαλόχαρτα'' με γενικολογίες και αόριστα συνολικά ποσά, όπως συνηθίζετε. H επιλογή δική σας.
Π. Καμμένος: Διέκοψε την επίσκεψη στις ΗΠΑ κι επέστρεψε Αθήνα
Αντί γιά την Παρασκευή 3 Απριλίου, ο υπουργός, μη έχοντας τίποτα σημαντικό να κάνει στις ΗΠΑ μετά την παρέλαση της Κυριακής, αποφάσισε να αναχωρήσει το απόγευμα 30 Μαρτίου από Νέα Υόρκη, επστρέφοντας στην Αθήνα. Την Δευτέρα 30 Μαρτίου, πριν την αναχώρηση, συναντήθηκε με την μικρο-οργάνωση AJC (American Jewish Committee), την οποίαν μόνο στην Ελλάδα θεωρούν ''σοβαρή'' και ''μεγάλη'' οι άσχετοι με αμερικάνικη πραγματικότητα 'Ελληνες πολιτικοί και τα άσχετα ΜΜΕ. Μετά συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και οι δυό τους αντάλλαξαν τις ''φιλοφρονήσεις'' που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις... Και ο Τέρενς Κουίκ διάκοψε την παραμονή του στις ΗΠΑ επιστρέφοντας Ελλάδα Δευτέρα 30 Απριλίου, αφού αναχώρησε την προηγούμενη, λίγο μετά την παρέλαση της Κυριακής στο Σικάγο, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση.
Σημ.: Προς τιμήν του, ο υπουργός 'Αμυνας, μετά τις αποκαλύψεις του ''ΚΑΛΑΜΙ'', έπραξε το ορθό και λογικό και ΔΕΝ πήγε τελικά σε προγραμματισμένη συνάντηση-εκδήλωση στο κτίριο της Ομοσπονδίας απατεωνίσκων Νέας Υόρκης, στην Αστόρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html