Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες ΔΕΝ θεραπεύουν τους ασθενείς. (Big Pharma)


Οι  μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες ΔΕΝ θεραπεύουν τους ασθενείς.
Υπάρχουν πολλές συνωμοσίες που περιστρέφονται γύρω από τις φαρμακευτικές εταιρείες και το ρόλο που παίζουν στην κερδοσκοπία για την διατήρηση των ανθρώπων στην αρρώστια ώστε να εξαρτώνται από τα φάρμακά και στην πραγματικότητα να μην θεραπεύουν τους ασθενείς τους. Επιπλέον, οι φαρμακευτικές εταιρείες, λέγεται επίσης ότι εφεύραν πολλά πράγματα που δεν είναι ασθένειες ή διαταραχές και στη συνέχεια δημιούργήσαν τις θεραπείες για να δημιουργήσει μια σταθερή ροή εισοδήματος των ατόμων για θεραπεία για ανύπαρκτες ή υπερμεγενθυθείσες ασθένειες.

Λέγεται επίσης ότι πολλές από τις φαρμακευτικές εταιρείες συνεργάζονται στενά με την κυβέρνηση για τη δημιουργία μονοπωλίων και να αυξήσει το φράγμα εισόδου για τις μικρότερες φαρμακευτικές εταιρείες για να τις ανταγωνιστούν. Με αυτόν τον τρόπο, καθιστούν δύσκολο σε μια μικρότερη εταιρεία να εισαγάγει ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας, χωρίς να είναι σε θέση να πάρει την κατάλληλη έγκριση από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως το FDA.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html