Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ζόμπι επιτίθενται σε επιβάτες του μετρό! Ακραία φάρσα σε τηλεοπτικό πρόγραμμα!βιντεο

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα»εμπνεύστηκε» την φάρσα του από την αμερικανική σειρά The Walking Dead show και έφτασε στα άκρα επιστρατεύοντας επαγγελματίες ηθοποιούς που μεταμφιέστηκαν σε ζόμπι με την βοήθεια τεχνικών σε εργαστήριο ειδικών εφέ. Τα γυρίσματα στο μετρό κράτησαν δύο
μέρες και το αποτέλεσμα προκαλεί και σοκάρει με την εκμετάλλευση του ανθρώπινου φόβου.
Κρυφή κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις των επιβατών του μετρό σε μια ακραία τρομακτική φάρσα η οποία ξεπερνά τα όρια και προκαλεί αντιδράσεις για τις πιθανές συνέπειες στο τηλεοπτικό κοινό. Όλα ξεκινάνε όταν το μετρό σταματά λόγω «τεχνικού προβλήματος» και τότε εμφανίζονται οι μεταμφιεσμένοι σε ζόμπι να πλησιάζουν τα βαγόνια με απειλητικές διαθέσεις.
Τα ζόμπι κολλάνε τα τρομακτικά πρόσωπά τους στα τζάμια, σέρνονται στους διαδρόμους, ενώ ο κόσμος ουρλιάζει. Μια γυναίκα γλιστρά από τη θέση της, έχοντας τα μάτια της κλειστά. Έχει παραλύσει από το φόβο. Οι επιβάτες προσπαθούν να ξεφύγουν αλλά είναι εγκλωβισμένοι και ανήμποροι. Η φάρσα έγινε στα πλαίσια εκπομπής (Silvio Santos Program) στη Βραζιλία, ανάλογης του Punk’d.
Η συγκεκριμένη φάρσα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με πάνω από 4 εκατ, χρήστες να την έχουν δει! Δείτε και κρίνετε μόνοι σας το ακραίο πείραμα για το οποίο δεν υπάρχει η διευκρίνηση εάν- εκτός από τους υποδυόμενους τα ζόμπι- οι επιβάτες είναι ανύποπτοι πολίτες ή ηθοποιοί. Στην πρώτη περίπτωση οι δικηγόροι τους θα έχουν πολύ δουλειά εναντίον της εταιρείας παραγωγής του συγκεκριμένου προγράμματος. Ακόμα και στην περίπτωση της στημένης φάρσας οι τηλεθεατές υποβάλλονται σε μια ανατριχιαστική δοκιμασία που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακατάλληλη. ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html