Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΒΟΜΒΑ!!ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ~ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!~ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ;






Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή το θέμα με την δήθεν αυτοκτονία του Αλβανού δεν πρόκειται να αρχειοθέτηθει πολύ εύκολα....

Νέα στοιχεία προκύπτουν έπειτα απο την ομολογία νεαρού  βοσκού απ'το χωριό Μαλώνα που έσπασε
την σιωπή του, δίνοντας κάποια συμβάντα που δεν γνωστοποιήθηκαν στο ευρύ κοινό./




Ο Αλβανός όπως σας αποκαλύψαμε σε παλιότερη ανάρτηση ήταν βαθιά μπλεγμένος με σπείρα ζωοκτόνων- ζωοκλεφτών Αλβανών,και δεν είχε αλλάξει τρόπο ζωής κτλ,όπως λανθασμένα μας είχαν πληροφορήσει [Εδώ],, ο μακαρίτης δρούσε ως μέλος της σπείρας όπως επίσης ως αδίστακτος σφαγέας ζώων.
Σύμφωνα με ατράνταχτες πηγές μόνο φέτος η σπείρα Αλβανών μαζί και ο μακαρίτης σφάζανε 30 αρνιά και 40 κοτόπουλα μέσα σε μάντρα στην περιοχή  Ρόππες Μαλώνας , ταυτοχρόνως  και απο άλλη μάντρα  στην Μαλώνα στην περιοχή Φουτούμια σφάξαν μεγάλο αριθμό αρνιών, 15 αρνιά απο μάντρα στην Αρχάγγελο περιοχή Αι Θιόρος, 20 αρνιά απο στάνη στις Φάνες, κτλ,κτλ,με άλλα λόγια έχουν ρημάξει πολλές περιουσίες όλα αυτά τα χρόνια.

Τι νέο προκύπτει ύστερα από όσα μας αποκάλυψε ο νεαρός βοσκός απο την Μαλώνα λοιπόν;
Λίγες μέρες πρίν την ¨αυτοκτονία¨ ο Αλβανός μετανάστης που διέμενε στην Απολακκια Ρόδου έκανε μια αρπαχτή,όπου του απέβη η μοιραία,διότι του την είχαν στημένοι , ο γιός του κτηνοτρόφου Θ.Κ ,,,Λ.Κ έστησε καραούλι για να δει ποιος σφάζει τα ζώα,, η ώρα 02:15 και ο Αλβανός  με χαμηλά φώτα ανέβηκε στην μάντρα όπου έγινε αντιληπτός απο τον γιο του βοσκού που φύλαγε,ο Αλβανός με τους προβολείς στραμμενους στην στάνη πήγε να αρχίσει το μακέλεμα, εκεί τον χτύπησε με ενα ξύλο στο κεφάλι και το ακινητοποίησε ο Λ.Κ.
Όταν όμως κάλεσε την αστυνομία ο Λ.Κ του τμήματος Αρχαγγέλλου για να έρθουν να συλλάβουν τον Αλβανό αυτοί επικαλέστηκαν πως δεν έχουν καύσιμα για να πάνε!!!!!
Με αποτέλεσμα την ώρα που ο μικρός πήγε στο χωριό να φέρει βοήθεια ο Αλβανός να εξαφανιστεί, ο Λ.Κ πήρε όμως τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος του Αλβανού,,,,
Στο σημείο αυτό πρέπει να ενημερώσουμε πως για κάποιο λόγο το θέμα σκεπάστηκε πολύ γρήγορα ,αφήνοντας πολλά ερωτηματικά ,,,,

Μετά απο μέρες αυτός με την σπείρα Αλβανών έκαναν μπούκα" στο σπίτι του παπά στα Σιάννα αρπάζοντας λάδι και αρχαιολογικά ευρήματα {2 αγάλματα}που είχε δηλωμένα στην αποθήκη του ο παπάς,ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αρχαιοκαπηλία, αφού  όμως ο παπάς με άδεια της αρχαιολογικής υπηρεσίας Ρόδου κατέχει αρχαιολογικά ευρήματα στην οικία του, εμείς περισσευουμε  και δεν μπορούμε να κατηγορούμε κανέναν χωρίς στοιχεία.

Που ανασκάπτει που τα βρίσκει ο παπάς και ο γιός του είναι άλλο κεφάλαιο που πρέπει να απασχολήσει την αρμόδια αρχή,όχι εμάς!!Το μόνο που ξέρουμε είναι πως το σπίτι του παπά είναι ένα μουσείο!!
Σημαντική παράληψη θα ήταν αν δεν αναφέραμε πως ο Αλβανός πήγε   να καταθέσει στο Α.τ σταθμό Σαλάκου όπως υποσχέθηκε στον ανακριτή [όταν τον αποφυλακησαν για τον λόγο πως τους υποσχέθηκε οτι θα δώσει την σπείρα και για το ποιοί ήταν πίσω απο την αρπαγή στο σπίτι του παπά αλλά και για τις αρπαγές ζώων από χωριά της Ρόδου].

Ομως δεν πρόλαβε να καταθέσει λόγο πως οι εκεί αστυνομικοί του είπαν να πάει την άλλη μερα που θα ήταν και ο διοικητής,,,για κακή τους τύχη όμως τους πρόλαβαν οι  πατριώτες του και τον κρέμασαν για να του κλείσουν το στόμα;

σχετικό 
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2015/04/53.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html