Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


Η Διαχρονική Ιπποκρατική Θεραπευτική στην Καρκινοπάθεια Και οι Προσεγγίσεις της Νέας Χιλιετίας στην Εναλλακτική Ιατρική -Ογκολογία 



Προσέλευση Κοινού : 4:30 – 5:30 - Έναρξη Ημερίδας : 5:30


Ομιλητές / Πρόγραμμα

5:30 Δρ Αθανάσιος. Μπαζίνης MD : "Η ψυχοσωματική διάσταση του καρκίνου. Ενδείξεις & προοπτικές θεραπείας".
Ο Δρ. Αθανάσιος Μπαζίνης MD είναι ψυχίατρος-ψυχαναλυτής, Συντονιστής Διευθυντής του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γεν. Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας".

5:45 Δρ. Βασίλης Ζουμπουρλης : “Τα Βλαστικά Κύτταρα του Ομφαλίου Λώρου στην Θεραπεία του Καρκίνου & στην Τοξικότητα των Φαρμάκων ”O Δρ. Βασίλης Ζουμπουλρης είναι μοριακός βιολόγος, ερευνητής Α, διευθυντής ερευνών βίο-ιατρικών εφαρμογών Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

6:10 Δρ. Ευφροσύνη Παπακωνσταντίνου MD : “Καινούργιες Αντιλήψεις – Κλινική Εμπειρία – Θεωρητική Προσέγγιση – Διατροφική Υποστήριξη ασθενών με νεοπλασίες”. Η Δρ. Ευφροσύνη Παπακωνσταντίνου είναι ολιστικός παθολόγος – ομοιοπαθητικός – βελονίστρια. Πρώην ιατρός του θεραπευτηρίου Ευαγγελισμός – τ. Πρόεδρος της Επιστημ. Επιτρ. της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού – τ. Πρόεδρος της Επιστημ. Επιτρ. του 1ου Παγκ. Συνεδρ. MeCAN on Auricular Neuromodulation. Πτυχιούχος αισθητικού βελονισμού & ωτοβελονισμού – Καθηγήτρια GSATN (Μέλος της FISA – Ένωση Ιατρικών Σχολών Βελονισμού Ιταλίας). Ειδική σε φυσικές θεραπείες – ομοτοξικολογία – ομοιοσυνιατρική – φυτοθεραπεία – αρωματοθεραπεία.

6:40 Καφές

7:00 Δρ. Γεώργιος Ε. Βολουδάκης PhD: " Τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας και της φυτικής θεραπείας σε πρωτογενείς καλλιέργειες υγιών και καρκινικών κυττάρων μαστού".
Ο Δρ. Γεώργιος Ε. Βολουδάκης PhD είναι ερευνητής Βιολόγος στο Ερευνητικό Κέντρο "Γεώργιος Παπανικολάου" του Γ.Α.Ο.Ν.Α. "Ο Άγιος Σάββας"με πολυετή εμπειρία στην έρευνα του καρκίνου του μαστού. Για εργασία του που αποκαλύπτει έναν από τους μηχανισμούς της μετάστασης έχει βραβευθεί από το Αμερικανικό Βιογραφικό Ινστιτούτο με το βραβείο " Μan of the year 2011 In Medicine and Healthcare".

7:15 Δρ. Νάκος Κότσανης PhD: “Η Έρευνα του Ακτουάριου: Οι Νέες Αντιλήψεις και Οι Εμπειρικές Διαπιστώσεις στην Προσέγγιση & στον Περιορισμό της Καρκινοπάθειες με τα
Μικροθρεπτικά , τα Φυτοχημικα & τα Συμπληρώματα”.
Ο Δρ. Κότσανης Νάκος είναι Ερευνητής εναλλακτικής ογκολογίας – Βιταμίνης C/Mg. Ήταν ερευνητής του καρκίνου ως Βιολόγος/Περιβαλλοντολόγος με πολυετή έρευνα ειδικά στην Περιβαλλοντολογική Καρκινογένεση-Υδρόβια Ογκολογία- Οικοτοξικολογία & στην Ιστοπαθολογοανατομία καρκινικών κυττάρων κατωτέρων ζώων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης & σύμβουλος σε Ινστιτούτο-Κλινικής Εναλλακτικής Υγείας στο Dallas Texas USA & συνεργάτης στο Εργαστ.Υγιειν.Πανεπ.Πατρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html