Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Καταρρίπτεται – Εστιατόριο στη Νιγηρία σέρβιρε ανθρώπινη σάρκα.

23701
Ένας χαμός έγινε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο με την είδηση αυτή από ειδησεογραφικές και μη, ιστοσελίδες, με τίτλους όπως ΣΟΚ και Φρίκη μας πληροφορούσαν για τα κάτωθι.

Νιγηρία: Εστιατόριο σέρβιρε ανθρώπινη σάρκα!....


Η αστυνομία βρήκε στον χώρο της επιχείρησης ανθρώπινα κεφάλια να… στραγγίζουν μέσα σε πλαστικές σακούλες καθώς και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο
Η αστυνομία της Νιγηρίας έκλεισε ένα εστιατόριο στην νοτιοανατολική επαρχία της Ανάμπρα επειδή σέρβιρε ανθρώπινη σάρκα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.
Σύμφωνα με το άρθρο, οι αρχές της χώρας έκαναν έφοδο στο εστιατόριο-πανδοχείο έπειτα από την καταγγελία ενός ντόπιου ιερέα, ο οποίος πληροφορήθηκε τι είδους κρέας σέρβιρε η επιχείρηση όταν ζήτησε να μάθει γιατί το γεύμα του ήταν τόσο ακριβό.
Όταν είδε ότι το γεύμα του κόστιζε 700 νάιρα, τιμή που ισοδυναμεί με 3-4 μεροκάματα στην φτωχή χώρα, η αντίδρασή του ήταν ,,Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html