Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ "ΟΧΙ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΧΕΣ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ !!




Γράφει ο Ακουσίλαος

Το νέο ιστορικό και πατριωτικό ΟΧΙ  της Κυριακής 5 Ιουλίου του έτους 2015 που βροντοφώναξε ο Ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα κατά της λιτότητας και των εκβιασμών των  "συμμάχων"

έρχεται να σημάνει τα νέα δεινά και κατοχή όπως το 1940 ?αυτό δυστυχώς διδαχτήκαμε απο την ιστορία, στους  Γερμανούς δεν αρέσουν τα ΟΧΙ ? 
Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε κλιμάκωση των σκληρών μέτρων ,θέλοντας οι Γερμανοί  να μας γονατίσουν,  φτωχοποιόντας τον λαό, καθιστώντας τον αδύναμο  χωρίς να μπορεί  να αντιδράσει;, υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι ποιό εύκολο να αγοράσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδας, ολοκληρώνοντας έτσι τα ημιτελή σχέδια του παρελθόντος ,ελέγχοντας πλέον  πλήρως την γη και τους πόρους της πατρίδας μας.

Συνάγεται το συμπέρασμα πως το οικονομικό εμπάργκο των εκβιαστών "συμμάχων" θα κλιμακωθεί, αν δεν συμφωνήσει η νεα διαπραγματευτική όμαδα στα δεινά που θα μας επιβληθούν.
Το θέμα είναι τι θα πράξει η νεα διαπραγματευτική ομάδα που εστάλη στις διαπραγματεύσεις; θα υπογράψουν άνευ όρων νέο μνημόνιο,; μόνο και μόνο την ομαλή επαναλειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος, η θα ρθούμε σε ρήξη κόβοντας εθνικό νόμισμα ενεργοποιώντας ξανά τον πρωτογενή τομέα και σταδιακά να ανακάμψουμε απομονώνοντας τις παθογένειες του παρελθόντος.

Με άλλα λόγια, μαύρα σύννεφα μπορεί να δούμε  , λαμβάνοντας υπόψη  τις πρώτες αντιδράσεις των ¨"Ευρωπαίων" μετά το δημοψήφισμα του λαού ,,,

Τώρα Έλληνες πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να μην φυγομαχήσουμε, όπως έκαναν οι πρόγονοι μας κατα το παρελθόν 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ -  ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html