Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΡΟΔΟΣ: ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ- ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΟΥΚΛΑΣ ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙ;




Όλοι μας γνωρίσαμε λίγο πολύ καλούς και κακούς ταξιτζήδες, αυτό που δεν μπορούμε να υποψιαστούμε είναι αυτούς τους ταξιτζήδες που δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ,τους
υποκοσμικούς .

Για να κατανοήσει κάποιος τι εστι υποκοσμικός ταξιτζής αξίζει να διαβάσει το παρόν δημοσίευμα.

Οπως μας γνωστοποιήθηκε ενας τέτοιος ταξιτζής  έκανε εμφάνιση ξημερώματα στο κέντρο διασκέδασης Paradiso, σαν ύαινα που περιμένει το θύμα περίμενε την ώρα που κλείνει το μαγαζί, φόρτωσε γλήγορα γλήγορα δύο Σουηδούς και δύο Σουηδέζες που γνωρίστηκαν στο club, για τον λόγο όμως πως μπήκαν με διαφορά λίγων δευτερολέπτων υπόθεσε πως φλούκαρε διπλή κούρσα,,όταν έφθασε στον προορισμό που του δόθηκε άρχισαν τα όργανα.,,είδε όλοι την παρέα να αποβιβάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο στις εκατό χουρμαδιες, το τι ακολούθησε δεν λέγετε !!ύβρεις φωνασκίες απο τον υποκοσμικό ταξιτζή κατα των τουριστών,που προσπαθούσε να εισπράξει διπλή κούρσα απο τα ζευγαράκια.

Όταν όμως του εξηγούσαν πως είναι μια παρέα και δεν δεχόντουσαν να πληρώσουν διπλή κούρσα ο άντρουκλας χαστούκισε στυγνά δύο φορές την μια εκ των δύο τουριστριών και εξαφανίστηκε,,

Για κακή του τύχη τον είδε ο φύλακας του ξενοδοχείου και πήρε  τον αριθμό του Ταξιού.

Συνεργάτης μας έμαθε άμεσα και μας ενημέρωσε ποιος  οδηγούσε το ταξί και απο ποιά εταιρεία ήταν,

Ήταν αυτοκίνητο της εταιρείας Διαγόρας!! το 131 και το οδηγούσε Αιγύπτιος ταξιτζής, γνωστός και στο παρεμπόριο διακινώντας ψάρια χωρίς παραστατικά .



Το συμβάν δεν πρέπει να καταγγέλθηκε στην ασφάλεια λόγο επιθυμίας της νεαρής Σουηδέζας,,που προφανώς δεν ήθελε να μπλεχτεί σε γραφειοκρατικές καταστάσεις,την στιγμή που ήρθε στο νησί μας για να διασκεδάσει.


ΚΗΡΥΞ ΡΟΔΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ- ΙΣΟΤΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html