Χρυσό βραβείο για την εμπειρία γαστρονομίας στο «Rodos Palladium»
Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Hotel & Resort Dining Experience” κέρδισε το Rodos Palladium Leisure & Wellness στα πρόσφατα Hospitality Awards 2015 για τη πρωτοποριακή και καινοτόμο παρουσίαση  ανάδειξη  και προβολή της γαστρονομίας μέσα
από τις εμπνεύσεις του chef του ξενοδοχείου και των συνεργατών του.
Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση, μεταξύ των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της χώρα μας, έρχεται σαν συνέχεια των διακρίσεων με τις οποίες έχει ήδη τιμηθεί εφέτος το Rodos Palladium όπως:
• Trip Advisor Certificate of Excellence 2015
• Trip Advisor Hall of Fame 2015
• Zoover Gold 2015
• TUI Nordic Blue Award Bronze 2015
Με τις διακρίσεις αυτές το Rodos Palladium συνεχίζει την παράδοσή του ως ένα από τα πλέον βραβευμένα ξενοδοχεία του νησιού της Ρόδου.
Η απονομή των Hospitality Awards 2015 πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή που έγινε στην Αθήνα με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής ξενοδοχίας και παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά. Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν και καινοτόμησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν από όλη την Ελλάδα. 
Για λογαριασμό του Rodos Palladium παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Επισιτιστικών Τμημάτων κ. Γιώργος Καρακωνσταντής και ο Γενικός Διευθυντής κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης, ο οποίος με την ευκαιρία της βράβευσης δήλωσε: «Η προβολή με τον καλύτερο δυνατό αλλά και καινοτόμο τρόπο του πλούτου της Ελληνικής γαστρονομίας καθώς και η ανάδειξη της σαν ένα από τα κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος αποτελεί ύψιστη υποχρέωση και αποστολή μας. Η επιβράβευση και η αναγνώριση αυτή είναι εξαιρετική τιμή για το Rodos Palladium.
Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου και θα ήθελα να αποδώσω τα εύσημα στη προσπάθεια του προσωπικού και των στελεχών μας που, με την αρωγή της ιδιοκτησίας, αποκόμισαν τη  καθολική αποδοχή τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από τους φορείς του κλάδου μας».