Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ!! ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ !! ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ !!ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ;





Εντοπιστικέ τελικά η άτυχη Ρωσίδα που εξαφανίστηκε στην Θαλάσσια περιοχή Τραΐανού χθες το απόγευμα όπου έκανε κολύμβηση σήμερα πρωινές ώρες.


Ο εντοπισμός
Τις πρώτες πρωινές ώρες το άψυχο σώμα της άτυχης Ρωσίδας επέπλεε κοντά
στην ακτή.
Οπως ενημερώσαμε χθες βράδυ σε
σχετικό έκτακτο ΕΔΩ υπήρχαν φόβοι ότι η κοπέλα δεν ήταν στην ζωή,δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ,,,

Οι άνδρες του λιμενικού και διάσωσης βρέθηκαν μπροστά σε σε ένα μακάβριο θέαμα,γιατί η κοπέλα ήταν αλεσμένη απο την προπέλα του ταχύπλοου .

Ο Δράστης
Προκύπτει ότι ο δράστης είναι αλλοδαπός που απασχολείται πολλά χρόνια στο νησί μας με θαλάσσια αθλήματα , γνωστό στην πιάτσα για πάσης φύσεως  λαμογιές.

Πρόκειται για Γερμανό-Ελβετό που κάνει καλές κονόμες εδώ και χρόνια στην Ρόδο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απο τα θαλάσσια αθλήματα έκανε και παρανομίες, όπως κλοπές ομπρελών και καθισμάτων απο διάφορες παραλίες του νησιού, επίσης ποτέ δεν έδωσε φράγκο στο κράτος λόγο πως ποτέ δεν έκοβε απόδειξη.
Φημολογείται πως ενώ κατάλαβε ότι χτύπησε άνθρωπο χθές έκανε πως δεν τρέχει τίποτα,,μήπως το έχει ξανακάνει;

Άλλες πληροφορίες που λάβαμε αναφέρουν πως παρανόμως βρισκόταν στην περιοχή,και ότι δεν είχε την σχετική άδεια


Η άτυχη Ρωσίδα

Μια νέα κοπέλα γεμάτη ζωή, έφυγε απροσδόκητα κάνοντας την τελευταία της βουτιά στην παραλία που αγάπησε, και συζούσε με έναν Αφαντενό τελευταίως,ο οποίος ενημέρωση περί της εξαφάνισης της της αρμόδιες αρχές .

Τα συλλυπητήρια μας και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html