Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κι άλλο σκάνδαλο στο ''γκέττο'' Αστόριας, Νέας Υόρκης.



Tα διαχρονικά ''λαμόγια'' της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, ανακατεμένα σε πολλά ''κόλπα'''Αγνωστο στην Ομογένεια ''ΙΔΡΥΜΑ'' γιά παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΥASA δηλ. Young Adults with Special Abilities) και πολύ χρήμα απασχολεί την Δικαιοσύνη, μετά από αγωγές μεταξύ μελών του και βαρειές κατηγορίες γιά ''κλεψιές-απάτες''
Ως ''προεδρεύοντα'' (τιμητικά) είχε τον γνωστό από το πρόσφατο

σκάνδαλο στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, πρ. μητροπολίτη Παίσιο. Ως μέλη εμφανίζονταν ''κορυφαίοι παράγοντες της Ομογένειας'' Αστόριας Νέας Υόρκης, μεταξύ αυτών ως αντιπρόεδρος, ο -παντός καιρού και σκανδάλου- ''Dr.'' (!!!!!) Petros Galatoulas (τώρα πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης), ο τώρα γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Κλ. Μεϊμάρογλου, πρώην μέλη του Συμβούλιου Ομοσπονδίας, πρόεδροι ομογενειακών συλλόγων, ο πρώην πρόεδρος της πανΜακεδονικής, μία δημοσιογράφος κ.ά. Μαζί και ο τώρα μητροπολίτης στην Σουηδία Κλεόπας (Στρογγύλης), πρ. αρχι-μανδρίτης στην ενορία Κορώνας (Ν. Υόρκη) και στον καθεδρικό Βοστώνης.
Το ''ΙΔΡΥΜΑ'' παρουσιάζει έσοδα από 500.000 ίσαμε 800.000 δολ. τον χρόνο, που τα περισσότερα ξοδεύονται ως... μισθοί. Δεν γνωρίζουμε πόσα παιδιά με ειδικές ανάγκες ''θεραπεύει-φιλοξενεί'' (ομιλούν για 30 παιδιά και 10 άτομα προσωπικό) και από που προήλθαν τα χρήματα. Υποθέτουμε ότι είναι Πολιτειακά Χρήματα από την μεσολάβηση Αμερικανών τοπικών πολιτικών, που το ''γκέττο'' μας τους...τιμά.
 Στο Συμβούλιο του ΥASA ''φιγουράρουν'' (φορολογική δήλωση στο IRS 2012, σελ. 7) και τα ονόματα του τώρα πρόεδρου της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Π. Γαλάτουλα και του ''εκκλησιαστικού, πολιτικού παράγοντα'' Κ. Πρέντζα, πρώην πρόεδρου της ενορίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια και τώρα πρόεδρου της ενορίας Μεταμόρφωσης στην Κορώνα.
Τελευταία, ξέσπασε ''πόλεμος'' μεταξύ μελών του Συμβούλιου με αγωγές-μηνύσεις και βαρειές κατηγορίες γιά ''κλεψιές-απάτες'', σε Πολιτειακό (case# 017453/2014, Queens Civil Supreme) και Ομοσπονδιακό (case# 1:2015cv02281, New York Eastern District Court) Δικαστήριο. Δείτε την τελευταία φορολογική δήλωση του YASA...
Διαβάστε και το καταγγελτικό γράμμα μιάς αξιωματούχου του ''Ιδρύματος''(μεταξύ αυτών που καταγγέλει, είναι και ο ίσαμε πρόσφατα ταμίας της αμαρτωλής Επιτροπής Παρέλασης της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, Σπ. Βασιλάκης).
Στο ζήτημα αυτό με το ''ΙΔΡΥΜΑ'', που το ΚΑΛΑΜΙ αποκαλύπτει αποκλειστικά, θα υπάρξει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html