Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ντοκουμέντο!!Κλέφτες και αστυνόμοι στην Αρχάγγελο-οικοδομικές αυθαιρεσίες και τα στραβά μάτια των αρχών !

Αναγνώστης 
Κλέφτες και αστυνόμοι τις τελευταίες μέρες στον Αρχάγγελο , για παράνομες οικοδομικές εργασίες σε αυθαίρετο κτίσμα στην παραλία στα Στεγνά .

Δεκάδες καταγγελίες έχει δεχτεί το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου , για αυθαίρετες οικοδομικές
εργασίες σε κτίσμα που βρίσκετε εντός της ενιαίας προκαθορισμένης κοινόχρηστης κτηματολογικής ζώνης παραλίας  του δημόσιου , και έχει χαρακτηριστεί κατεδαφιστέα από την κτηματική υπηρεσία Ρόδου, χωρίς όμως η αστυνομία να καταφέρει να πιάσει τους δράστες αφού οι τσιλιαδόροι είναι το δεξί χέρι των παρανομούντων .

Θράσος του ιδιοκτήτη , που ενώ του έχει κοινοποιηθεί να  χαλάσει το κτίσμα πριν επέμβει η ισχύουσα νομοθεσία  , προσπαθεί να κάνει την καλύβα διώροφη επιχείρηση .

Το αδύναμο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου , αφού με δυο περιπολικά έχει τομέα ευθύνης σχεδόν το μισό νησί της Ρόδου , φτάνει στο καταγγελθέν σημείο όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού οι δράστες έχουν εξαφανιστεί .
Το θράσος της υπόθεσης είναι ότι με την αναχώρηση του περιπολικού, οι παρανομούντες συνεχίζουν τις εργασίες , αφού οι ... τσιλιαδόροι τους επιβεβαιώνουν  ότι το περιπολικό αποχώρησε .

Απεριόριστη η αδιαφορία από τις αρχές , την πολεοδομία , την κτηματική , την περιφέρεια , ακόμα και την εισαγγελία , εμπλεκόμενοι  αφού όλοι τους αδιαφορούν ( τυχαίο ; δεν νομίζω ) και ο μόνος κερδισμένος είναι ο γνωστός εργολάβος οικοδομών  , αποκλειστικός για τις αυθαίρετες κατασκευές στην περιοχή , που κερδοσκοπεί με τα ασύλληπτα ποσά που εισπράττει .
ενδεικτικές τιμές κατασκευής αυθαίρετης οικοδομής σε παραλία, 30.000 - 50.000 euro διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές από νόμιμες κατασκευές ! ( οι αρμόδιες οικονομικές αρχές , μπορούν να ενδιαφερθούν σαν  ... πελάτες και να το επιβεβαιώσουν )

Θράσος αποτελεί το γεγονός ότι οι εργασίες στο συγκεκριμένο κτίσμα το οποίο βρίσκετε στο κεντρικότερο σημείο των Στεγνών, γίνονται στην καρδιά του καλοκαιριού , όπου η κυκλοφορία από ντόπιους και ξένους επισκέπτες βρίσκετε στο αποκορύφωμα της , και βλέπουν << τους κλέφτες και αστυνόμους >> να παίζουν το παιχνίδι της παλιάς εποχής , ξεφτιλίζοντας την αδύναμη Ελληνική Αστυνομία , αφού πάντα είναι χαμένη .
Το μεγάλο ερώτημα είναι, θα επέμβουν οι υπηρεσίες και οι αρχές για να σταματήσει αυτό τα θρασύτατο συμβάν  η όχι ? αλλά είπαμε .... είναι πολλά τα λεφτά !!!




5 σχόλια:

  1. πες το ονομα του,αλλιως ανωνυμα να μην ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ την προσοχη των αλλων και ΡΟΥΦΑ το αυγο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXAXA VRE GYFTIKO SKEPARNI KANE TON KOPO K DIAVASE TO EGGRAFO PRIN MPEIS STON KOPO NA GRAPSEIS THN VLAKEIA SOU!

      Διαγραφή
  2. το γεγονος οτι υπαρχει αυτο το εγραφο και μαλιστα προσφατο απο κρατικη υπηρεσια , που αναγνωριζει οτι ειναι σε αιγιαλο παραλια και κρυνετε παρανομο και κατεδαφιστεο, και αυτος προσπαθει να το μεγαλωσει ακομα , ε, αυτο ειναι θρασσος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opa megale, ypourgio oikonomikon grafei to xarti ???
    th gamhse 8a faei prostmo pano apo 200 xiliarika, kai ean toy xreo8ei kai xronoloiaka oso pio polla xronia to exei toso 8a megalonei to prostimo, kai xoris na allaxei h apofash an einai katedafisteo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html