Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ !! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !!


ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
.Σχετικό http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_485.html

Μάχη στην γραμμή πυρός η ΕΤΑΙΡΠΡΟΦΥΚΑ και πυροσβεστική για να σωθούν οικίες και αποθήκες.

Η φωτιά κατευθύνεται στο πρώην στρατόπεδο στα Λιβάδια {τσαϊρι}, την γραμμή ανάσχεσης αποτελούν τα παλικάρια της ΕΤΑΙΡΠΡΌΦΥΚΑ και εθελοντές περίοικοι.

Άνιση μάχη θα έλεγε ο καθένας αν αντίκριζε την πύρινη λαίλαπα  που κινείται σαν οστικό κύμα, χάρη στη βοήθεια του αέρα που δυναμώνει και μετακινεί τις φλόγες με απίστευτη μανία.

Συνιστάται  μεγάλη προσοχή .!1
Γιατί η πολιτική προστασία φέρει βαρύτατες ευθύνες;,,,
Σήμερα το πρωί  δόθηκε σήμα απο την εθνική ΄μετερεωλογική υπηρεσία  στην  πολιτική προστασία Δωδεκανήσου που ανήκει στην περιφέρεια  πλέον,οτι τα Δωδεκάνησα σήμερα ,,,,,είναι στην κλίμακα ερυθρού κινδύνου!!Επίσης και  τα Αθηναϊκά ραδιόφωνα απο τους αναμεταδότες τους {τοπικα ραδιόφωνα}  επισήμαιναν αυτή την πληροφορία,,βούηξαν στην κυριολεξία !!
Και τι έκανε η πολιτική προστασία ;και μεγάλος αντιπεριφερειάρχης; -----τίποτα!!

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που λάβαμε, δεν  ενημέρωσαν κανέναν φορέα, αυτό μπορεί να ισχύ  μπορεί όχι,σε αυτό που βαρύνεται είναι ότι  δεν οργάνωσε περιπολίες σε επίμαχα σημεία που χτυπιούνται τελευταίως,και να τα αποτελέσματα !!απλά επαναπαύθηκε στην μοίρα,,και στις πιθανότητες!!

Καλούνται εθελοντές με συνιστώμενη ενδυμασία και ανάλογα υποδήματα

Εκκενώθηκαν όλα τα σπίτια στην περιοχή Γαδάρα, απο την ασφάλεια με κλούβες  της τροχαίας !οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν στον κεντρικό δρόμο Τσαίρι αεροδρομίου ,,
{Η περιοχή Γαδάρα βρίσκετε απέναντι απο την αγία Βαρβάρα πίσω και πάνω απο το στρατόπεδο.

Καίγονται αποθήκες-μελίσσια -αυτοκίνητα εντός και εκτός του οικισμού,,,,

Μόλις έκανε εμφάνιση και τρίτο καναντερ ,,ελικόπτερο και επίγειες δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη,,

ΤΩΡΑ : Καίγεται συνεργείο και  εργαστήριο,,,!!!
Καίγονται  σπίτια κοντά στο εργοτάξιο της εταιρίας ιντερμπετον !!

19:47 : Πολλά τα μέτωπα!! 4 τον αριθμό - κατακαίονται τα πάντα,,,,αντιμέτωποι με τον χρόνο τα πυροσβεστικά σώματα- το φώς της ημέρας ελαττώνεται - οι ΓΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!Και εμείς δεν μαθαίνουμε απ'τα παθήματα !ως ΈΡΜΑΙΑ ! Επιτέλους να ονοματιστούν και να απομακρυνθούν οι ιθύνοντες αυτής της καταστροφής,είτε αυτοί είναι στην υπηρεσία πληροφοριών είτε την περιφέρεια η στον δήμο.

Αν δεν μπορούν να προστατέψουν την πατρίδα, τον τόπο, τους Έλληνες, να παραιτηθούν ,,ΝΤΡΟΠΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html