Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ-ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ !!ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ


ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΥΤΡΑΠΕΛΩΝ 
Σε πυγμαχίον μετετράπη η αίθουσα που διεξήχθη η λαϊκή συνέλευση πολιτών στα Κοσκινού Ρόδου,για το θέμα της εγκατάστασης των Ρομά στην περιοχή τους.
Τα αίματα άναψαν όταν εντός της αιθούσης " έφτασαν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Κυριαζής και Τέρρης Χατζηιωάννου."
Στον αντιδήμαρχο πρασίνου Στέφανο Κυριαζή καταλογίζεται απο κάτοικους ,οτι   εθεάθη ,μερικές μόνο μέρες πριν την εκδήλωση της φωτιάς που κατ έκαψε την περιοχή που σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Χατζηδιάκου προξενευει, για την εγκατάσταση των Ρομά !!
Ακούγεται συνωμοτικό ,,, όμως ειπώθηκε, και βρήκε υποστηρικτές, επίσης οι ίδιοι υποστηρίζουν πως στην τελευταία φωτιά, είχαν δώσει εντολές στους πυροσβέστες να μην κατασβήσουν την φωτιά στο συγκεκριμένο σημείο,που όλως τυχαίως είναι το σημείο που η δημοτική αρχή επέδειξε να εγκαταστήσει  τους τσιγκανομαχαλάδες.

Στη  συνέχεια το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται,,κάτοικοι εξαπέλυσαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς στους εκπροσώπους του δήμου,μετά άρχισαν να τους κλοτσούν και να τους χτυπάνε σε θέση "φατούρο" ζητώντας επίσης με κακούς χαρακτηρισμούς  να εγκαταλείψουν την συνέλευση,,,,,Όταν δε ο κος Χατζηιωάννου ανέβηκε στο βήμα για να απολογηθεί για την ψήφο του άρχισαν να φεύγουν καρέκλες προς το μερος του.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν οι δημοτικοί εκπρόσωποι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την αίθουσα, αυτός ήταν ο λόγος που τους "πήραν σηκωτούς" .

Έξω λέγετε πως δέχτηκαν επίθεση απο εξαγριωμένους πολίτες,οι οποίοι τους όρμισαν και τους έριξαν μερικές γροθιές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι Κοσκινού ,Σγουρού, και παραπλήσιον οικισμών ειναι διατεθημένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, μην τυχόν και διανοηθούν οι παρατρεχάμενοι του δήμου, να φέρουν στα μέρη τους, αυτούς τους εγκληματίες και αντικοινωνικούς βρομύλους Ρομα.


4 σχόλια:

  1. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ,ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν λέω αν υπήρχε το σύστημα της άμεσης δημοκρατίας ,,,,με δημοψήφισμα θα μπορούσαν να απαλλαγούν από δαύτους με εξοστρακισμό από το νησί!!! Από την στιγμή που ξεφτιλίζουν τα πάντα και οι ζωές τους είναι εγκληματικές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τους παρει σπιτη του ο χατζηιωαννου και ο δημαρχος εκει στο χωριο του εχει πολλη απλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html