Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΑΘΩΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ!!


σεραφ22.jpg
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 30η Νοεμβρίου 2015.
ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΝΑ «ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ» Ο ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Στο πόσο βαθιά έχει διαβρώσει την γαλλική κοινωνία ο λαϊκός Οικουμενισμός και το πνεύμα του θρησκευτικού συγκρητισμού αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχόλιο του γραφείου αιρέσεων & παραθρησκειών της Μητρόπολης Πειραιώς με αφορμή αίτημα των Γάλλων να «προσευχηθεί» ο Δαλάι Λάμα για τα θύματα των Τζιχαντιστών Μητρόπολη Πειραιώς: Αν δεν μετανοήσετε, έτσι θα χαθείτε και σεις όπως εκείνοι στη Γαλλία!!Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη ,οτι έπαθαν τα θύματα το έπαθαν διότι έχασαν την πίστη τους και στράφηκαν σε άλλες Θρησκείες!!Αυτή είναι η Θρησκεία της Αγάπης!! 
Και καταλήγει ο Χριστιανοτάλιμπαν Μητροπολίτης Πειραιώς
Θα κλείσουμε την μικρή αυτή αναφορά μας με ένα περιστατικό, που αναφέρεται στα ευαγγελικά κείμενα,(Λουκ.13,1-3) και το οποίο βρίσκει άριστη εφαρμογή στο πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα του Παρισιού. Πρόκειται για το γνωστό εκείνο περιστατικό, κατά το οποίο ενώ ο Ιησούς ομιλούσε στα πλήθη για τα σημεία των καιρών, παρουσιάσθηκαν μερικοί άνθρωποι και του ανέφεραν ένα θλιβερό γεγονός. Επρόκειτο για το οικτρό τέλος κάποιων Γαλιλαίων, τους οποίους έσφαξε ο Πιλάτος την ώρα που πρόσφεραν θυσία στο ιερό. Και τότε ο Κύριος τους αποκρίθηκε και είπε: Νομίζετε ότι οι Γαλιλαίοι εκείνοι υπήρξαν περισσότερο αμαρτωλοί από όλους τους άλλους Γαλιλαίους και γι'αυτό έπαθαν αυτά και βρήκαν ένα τόσο τραγικό θάνατο; Όχι σας λέγω! Δεν υπήρξαν αυτοί χειρότεροι από τους άλλους. Αλλ' εάν δεν μετανοήσετε, έτσι θα χαθείτε και σεις όπως εκείνοι. Πιστεύουμε ότι και σήμερα ο Κύριος, κάπως έτσι θα απαντούσε στον γαλλικό λαό, αλλά και σε όλους μας: «Νομίζετε ότι οι εκείνοι οι Γάλλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Παρίσι από τους Τζιχαντιστές υπήρξαν περισσότερο αμαρτωλοί από όλους τους άλλους που επέζησαν; Όχι σας λέγω! Δεν υπήρξαν αυτοί χειρότεροι από τους άλλους. Αλλ' εάν δεν μετανοήσετε, έτσι θα χαθείτε και σεις όπως εκείνοι»! -ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!! See more at: http://ekklisiaonline.gr/mitropoleis/item/8577#sthash.pulTPmla.dpuf
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!!
APOLLONIOS 2ΟΜΑΔΑ.jpg 
Ούτε  λίγο ούτε πολύ ο Χριστιανοτάλιμπαν Μητροπολίτης Πειραιώς μας απειλεί ότι αν δεν μετανοήσουμε θα έχουμε την τύχη των θυμάτων του Παρισιού!!Δηλαδή ο Μητροπολίτης όχι μόνο "αθωώνει" τους δολοφόνους του Παρισιού αλλά και τους αναγάγει σε στρατιώτες του "Θεού!!Ότι έπαθαν τα θύματα ήταν έργο του δικού του Θεού και μας απειλεί ότι θα έχουμε και εμείς την ίδια τύχη αν δεν μετανοήσουμε και μάλιστα επικαλείται τον Ιησού!!Βλέπετε εσείς να έχει καμία διάφορα ο Μητροπολίτης Σεραφείμ από τους Ισλαμιστές εκτελεστές??Παρόμοια άποψη κατέθεσε "ιερέας στο Παρίσι και η εκεί εκκλησία τον καθαίρεσαι περιμένουμε την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου της ορθόδοξης εκκλησίας καθώς και της πολιτείας!!Μήπως θα πρέπει να καλέσει τον φασίστα Μητροπολίτη κανένας εισαγγελέας γιατί έχει ξεφύγει ο "άνθρωπος!!
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html