Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Τι συνέβη στο μαγνητικό πεδίο της γης στις 23/4. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!!!


images
Εχουν εμφανιστεί διάφορα άρθρα στο  διαδίκτυο που  κάνουν λόγο για κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας της γης και μάλιστα επί δύο συνεχόμενων ωρών, η υπόθεση ξεκίνησε από μία τελείως ανυπόστατη ιστοσελίδα του εξωτερικού με την ονομασία superstation 95 η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κάνει λόγο για καταστροφές βιβλικών διαστάσεων.



Στη χώρα μας τα  διάφορα άρθρα που αναφέρουν την υποτιθέμενη κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας της γης  προχώρησαν και ένα βήμα παραπάνω, αναλόγως την πετριά που έχει φάει ο εκάστοτε συντάκτης. Ετσι μας ενημερώνουν ότι, υπεύθυνοι για τη κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας είναι οι Ολύμπιοι Θεοί καθώς αποβίβασαν εκατομμύρια στρατεύματα, δεν τους βλέπετε όμως καθώς βρίσκονται σε διάσταση την οποία δεν αντιλαμβάνεστε.
Χωρίς τίτλο

Και άλλοι μας ενημερώνουν για την υποτιθέμενη αυτή κατάρρευση της μανγητόσφαιρας αφήνοντας μια μυστικιστική χροιά στο τέλος, εκτός των άλλων, διαβάζουμε….
ΥΓ Βέβαια κοιτώντας το θέμα μυστικιστικά απ΄ότι μου λένε πολλοί – οι πιο «ευαίσθητοι – είναι σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και λαμβάνουν πολλά σήματα
Χωρίς τίτλο

Αν τώρα εσείς δεν λαμβάνετε διάφορα σήματα ή δεν βλέπετε τους αόρατους Ολύμπιους, μην ανησυχείτε, μια χαρά φυσιολογικοί άνθρωποι είστε, άλλοι είναι για ζουρλομανδύα.
Για να μην παρεξηγηθώ, η κατάρρευση της φυσικής άμυνας του πλανήτη μας θα ήταν μία πολύ σοβαρή υπόθεση, αν συνέβαινε, η κατάρρευση της και μάλιστα επί δύο ολόκληρες ώρες σημαίνει ότι θα το είχατε ήδη καταλάβει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, τα προβλήματα σε οτιδήποτε ηλεκτρικό η ηλεκτρονικό θα ήταν το λιγότερο, αφήστε που θα κάνατε και ένα δωρεάν φυσικό solarium. Το υπεραπλούστευσα για να μην  προχωρήσω σε περαιτέρω αναλύσεις του τι σημαίνει η κατάρρευση της φυσικής προστασίας του πλανήτη μας, όλοι γνωρίζετε τις καταστροφικές συνέπειες.
Τίποτα όμως δεν συνέβη και αυτό γιατί δεν ,,,,Περισσότερα στην πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html