Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Βρε κοντόφθαλμο πλάσμα ξέρεις πόσοι ξένοι και κυρίως γερμανοί και άγγλοι συνταξιούχοι αγόραζαν χρόνια τώρα σπίτια για να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη χώρα μας???? ..Πολλοί.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι όλοι αυτοί δεν αγοράζουν στα αστικά κέντρα αλλά σε χωριά, κυρίως παραθαλάσσια. Σιγά μην θέλει ο άγγλος ή ο γάλλος με τις πανέμορφες πρωτεύουσες και πόλεις να έρθει στην μπετονίερα την Αθήνα.
Κοινώς δεν θέλουν να καταλάβουν τη χώρα μας απλά θέλουν να περάσουν το
υπόλοιπο της ζωής τους ποιοτικά με ήλιο, καλό φαγητό και θάλασσα. Οπότε αν τους δοθούν κίνητρα ξέρεις τι άλλο σημαίνει αυτό??? Πρώτον επανεκκίνηση της αγοράς ακινήτων - η οποία έχει βαλτώσει. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και δεύτερον όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι τις κατά πολύ ανώτερες συντάξεις τους θα τις ξοδεύουν εδώ. Τι ακριβώς σε χαλάει λοιπόν??? Το ότι στη μάνη ας πούμε που είναι και αγαπημένος τους προορισμός ένα ποσοστό των κατοίκων θα είναι άγγλοι, γερμανοί, γάλλοι ή καναδοί??? Αλλά με συγχωρείς εσείς προτιμάτε να χαρίζουμε σπίτια στους πρόσφυγες με λεφτά των φορολογούμενων. Οκ αυτό απλά είναι κομπλεξισμός και αμάθεια!!!! Και να σε προλάβω πριν μου πεις ότι είμαι αναίσθητη σε ότι αφορά το προσφυγικό θα σου πω εκ των προτέρων πως αν είχαμε μια οικονομία της προκοπής θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε πολύ πιο αποτελεσματικά!!!!

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html