Ποιοι θα το συνοδεύσουν από τον Ανύπαρκτο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.
Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το Embraer-209 της Πολεμικής Αεροπορίας θα γίνει η μεταφορά του ψευτικου

 Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.
Το αεροσκάφος θα αναχωρήσει από την Ελευσίνα όπου και η 112 Πτέρυγα Μάχης το  Σάββατο στις 7 το πρωί. Σε αυτό θα επιβαίνουν πέραν της θρησκευτικής ηγεσίας και του εκπροσώπου του Ανύπαρκτου Τάφου στην Αθήνα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.Η .....Άθεη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!! 
Αμέσως μετά την τελετή αφής του Ανύπαρκτου Φωτός στον Ανύπαρκτο Τάφο, το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που θα το μεταφέρει θα απογειωθεί περίπου στις 4 το απόγευμα από το Ισραήλ για να φτάσει το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Γιατί αυτή η πολυδάπανη ταλαιπωρία ρε παιδιά γιατί δεν πάνε οι Εβραιοχριστιανοι στην πατρίδα τους στο Ισραήλ να γιορτάσουν τον Εβραίο??
Εκεί μετά την καθιερωμένη υποδοχή του Ανύπαρκτου Φωτός με τιμές ......αρχηγού κράτους, αυτό θα μεταφερθεί στο Μετόχι του  Τάφου στην Αθήνα και στις κατά τόπους Μητροπόλεις για την ψευτοΑνάσταση. Και τέλος τον πανάκριβο λογαριασμό της όλης απάτης με το Φως θα τον πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος!!
"Σε κανένα άλλο κράτος με μεγάλο ποσοστό ορθοδόξων δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρακτική που θα ταίριαζε μόνο σε θεοκρατικά κράτη. Στείλαμε επιστολές σαν ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ και φέτος και πέρυσι και ζητάμε από τα αρμόδια υπουργεία να ενημερώσουν τους φορολογούμενους για το κόστος μετάβασης, διαμονής και διαβίωσης της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας προς την Ιερουσαλήμ και πίσω, για το κόστος μεταφοράς αγημάτων και των διαφόρων τελετών, για το κόστος των πτήσεων κ.λπ. Πέρυσι υπήρξε και σχετική ερώτηση στη Βουλή, όμως οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν ήταν ικανοποιητικές, ενώ ούτε λόγος βέβαια για το σύνολο της επιβάρυνσης του πτωχευμένου ελληνικού δημοσίου για πέρυσι και από το 2002 που ανέλαβε αυτήν τη μεταφορά από το τουριστικό γραφείο που την ξεκίνησε.