Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι δανειστές της Ελλάδας και οι ''προβλέψιμοι ανόητοι''



























'Οταν δημιουργείται σοβαρό ζήτημα μεταξύ Ελλάδας και δανειστών (τρόϊκας), οι δανειστές είναι ήσυχοι και σίγουροι, γνωρίζοντας ότι θα γίνει στο τέλος το δικό τους. Απλά, επειδή οι πολιτικοί ψευτοηγέτες της Ελλάδας, αντί να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν ενωμένοι το (κοινό) πρόβλημα της χώρας, αλληλοεξοντώνονται γιά πολιτικά-κομματικά συμφέροντα. Δηλαδή, είναι και ανίκανοι και ''προβλέψιμοι ανόητοι''. Μάλιστα, κατά την προσφιλή θλιβερή και ανεύθυνη τακτική τους, ισχυρίζονται ότι (πάλι) οι... εκλογές θα είναι η ''λύση γιά τα προβλήματα της Ελλάδας''!!! Ειδικά ο Κούλης και τα ''αρπαχτικά'' της ΝΔ βιάζονται να ξαναγίνουν κυβέρνηση (τους έλλειψε η...''κουτάλα''), λες και ο λαός ξεχνά τα αίσχη τους.Σημ. 1: Μ. Τετάρτη ακούστηκε από μία κωμική βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ και το αμίμητο ''η Ελλάδα έσωσε το χρεoκοπημένο ΔΝΤ'', χωρίς να επέμβει... ψυχίατρος.
Σημ. 2: Μ. Τετάρτη και το ''άδειασμα'' από τις ΗΠΑ, με τον υφυπ. Οικονομικών να υπερασπίζεται
το ΔΝΤ στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Κογκρέσσου, γιά ''προληπτικά μέτρα'' στην Ελλάδα και αδυναμία του να
την βοηθήσει πάλι, αν δεν γίνει ελάφρυνση χρέους βασικά από τους Ευρωπαίους δανειστές. Ενώ η υπόθεση των παράνομων υποκλοπών συνομιλιών στελεχών του ΔΝT στην Αθήνα, σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της συγκυβέρνησης Τσίπρα, μαζί με νέα δεινά γιά την Ελλάδα, εξαιτίας των άφρονων-ευθυνόφοβων κυβερνήσεών της, των τελευταίων 20 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html