Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Ρόδου κάνει πράξη την έννοια του εθελοντισμού και το εμπεδώνει στους μαθητές του.



Ποιο συγκεκριμένα το Σ.Δ.Ε Ρόδου κάθε χρόνο δεν συμμετέχει σε διάφορες  εθελοντικές διοργανώσεις τοπικών φορέων μόνο, αλλά και από μόνο του παίρνει πρωτοβουλίες που
συνεισφέρουν στο κοινό καλό.
Ο δραστήριος διευθυντής του σχολείου Γιάννης Σάββας μαζί πάντα με τους μεθοδικούς καθηγητές και καθηγήτριες που τον πλαισιώνουν  κάνει θαύματα, λέγετε ότι πολλοί από τους ενήλικες  μαθητές   που αποφοίτησαν απ'το σχολείο ΣΔ.Ε εισήχθησαν σε πανεπιστήμια και άλλα ανώτατα  εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Mε άλλα λόγια συνοψίζοντας τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι οι μαθητές εκτός από την γνώση που λαμβάνουν, διδάσκονται την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό.
Κεντρικό σύνθημα του σχολείου είναι ότι ποτε δεν είναι αργά, γηράσκω αεί διδασκόμενος όπως έλεγαν και οι ένδοξοι Έλληνες.
Το σχολείο για όσους δεν ξέρουν που συστεγάζεται στο 7ο δημοτικό, επι της οδού Μ Πετρίδη στο Ήλιον η Ανάληψη όπως αποκαλούν την περιοχή στις μέρες μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το σχολείο  2241023585

ΠΗΓΗ: Ακουσίλαος













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html