Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η Ομογένεια δεν τον θέλει, δεν τον υπολογίζει: Μία ακόμα απόδειξη της αποτυχίας του Αμερικής Δημήτριου


Η ''ηγεσία'' της τυπικά υπάρχουσας μόνο παν-Μακεδονικής ΗΠΑ, γιά να ''προβληθεί'', αποφάσισε την καταχώρηση ενός petition στο διαδίκτυο, που απευθύνεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ, σχετικό με το όνομα ''Μακεδονία''. Ζητά να ανακληθεί η απόφαση των ΗΠΑ (2004), με την οποίαν αποκαλείται η πΓΔΜ με το (σκέτο) όνομα

''Μακεδονία''. Αν και ο -γέρων Αμερικής- αρχιεπίσκοπος έκανε ''έκκληση'' στην Ομογένεια γιά να υπογράψει (''έκκληση'' έκανε και ο αποτυχημένος ''εμποράκος'' Βοστώνης, ο ''άγιος'' Μεθόδιος), σε ενάμιση μήνα συγκεντρώθηκαν λιγότερες από 3.000 υπογραφές στις ΗΠΑ (δεν έχουν σημασία οι υπογραφές εκτός ΗΠΑ).
Η Ομογένεια, αγωνίστηκε πολύ στις αρχές '90 γιά την υπόθεση του ονόματος (διαδηλώσεις Ουάσιγκτον κ.ά.). Αυτό, πουλήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ψευτοηγέτες της Ομογένειας (μεταξύ αυτών και στελέχη της παν-Μακεδονικής, π.χ. Φ. Γερασόπουλος). Η Ομογένεια, ΔΕΝ το ξέχασε και τώρα γύρισε την πλάτη στον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο και στους αστοιχείωτους τυχοδιώκτες της ημιδιαλυμένης παν-Μακεδονικής.
Η Ομογένεια ΔΕΝ ξεχνά ότι, Αρχιεπισκοπή και ελληνικές κυβερνήσεις, διάλυσαν τις Οργανώσεις της. Και γελά όταν άσχετοι επισκέπτες 'Ελληνες πολιτικοί, με εντυπωσιακή δουλοπρέπεια, ''υποβάλουν τα σέβη'' τους στον υποτιθέμενο ''αρχηγό της Ομογένειας'' αρχιεπίσκοπο, δηλ. στον ''ηγέτη'' του 16% της Ομογένειας ΗΠΑ. 'Οπως γελά και με τους γραφικούς και άσχετους τουρίστες- διπλωμάτες της Ελλάδας, διαχρονικούς συνεργούς της Αρχιεπισκοπής στο προμελετημένο και συνεχιζόμενο έγκλημα γιά την διάλυση-απαξίωση της Ομογένειας.
Σημ.: Ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ, είναι η μόνη μειονοτική ''εθνική ομάδα'' που ΔΕΝ δημιούργησε. Δεν τον άφησε η διασπαστική Αρχιεπισκοπή, που στα πλαίσια της πολιτικής της ''διαίρει και βασίλευε'', προωθούσε μόνιμα αστοιχείωτους ''φελλούς-ψώνια'' και ελεγχόμενους στις ομογενειακές Οργανώσεις, με αποτέλεσμα αυτές να ασχολούνται με χορούς και πανηγύρια. Η Αρχιεπισκοπή, οικειοποιήθηκε τα κτίρια ενοριών που έχτισαν Ομογενείς και κλείνει τα ελληνικά σχολεία. Η Ομογένεια, δεν έκανε Ιδρύματα και λοιπά έργα, επειδή οι της φιλοχρήματης Αρχιεπισκοπής, ως ''αρπακτικά κοράκια'', αρπάζουν όλο το χρήμα γιά τις ''ανάγκες'' τους και γιά τον Βαρθολομαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html