Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΉΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΛΩΝΑ ΡΟΔΟΥ-ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ !




Αύριο η κηδεία
Ένα παλικάρι 40 ετών ο φίλος μας Μανώλης , άφησε την τελευταία του αναπνοή σήμερα το μεσημέρι, αφού πάλεψε για 8 ημέρες στην
εντατική του γενικού νοσοκομείου Ρόδου.

Ποιο συγκεκριμένα ο άτυχος Μανώλης νοσηλευόταν στην εντατική για 8 ημέρες, χθές οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από αξονική που του κάνανε ότι δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ,αλλά επιδείνωσης αφου τα εσωτερικά ματώματα δημιούργησαν σήψη , με επακόλουθο να μην μπορέσει τελικά να ανακάμψει από τα πολλαπλά τραύματα που ΄δέχτηκε κατά την πρόσκρουση και κατέληξε.

Από ότι πληροφορηθήκαμε ο Μανώλης έίχε πάει σε φίλο που διατηρεί εστιατόριο στους Πέυκους Ρόδου, μετά έφυγαν μαζί, για μια στιγμή ο Μανώλης σταμάτησε για κάποιον λόγο,\στην περιοχή Ψάλτος της Λίνδου΄, στην  συνέχεια προσπάθησε προφανώς να προλάβει τον φίλο του  που προπορεύθηκε, συναντώντας τον, τον προσπέρασε και εκεί έγινε το μοιραίο, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού όπου εκτινάχθηκε πολλά μέτρα.
Τα τραύματα ήταν πολλά και σοβαρά, μόνο με θαύμα θα μπορούσε να επανέλθει, άντεξε 8 μέρες, όσπου σήμερα  πέθανε.

Ο Μανώλης Τρουμπούνης ,ήταν  ένα κομμάτι μάλαμα,αγαπητός στο χωριό και ποτέ του δεν πείραξε άνθρωπο, και άφησε δύο παιδιά πίσω του ορφανά. 

Η μνήμη του φίλου μας Μαλώνη θα μείνει ανεξίτηλη για όσο  θα υπάρχουμε σε αυτόν το κόσμο, ήταν φίλος με την εννοια της λέξης και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτε.
Στεναχωριόμαστε και συμπονούμε για τους οικίους του,  για τον  χαμό του παιδιού τους.

Αιωνία η μνήμη στον φίλο και αδερφό Μαλώνη,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον  σκεπάσει.

Οι Παντοτινοί φίλοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html