Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΡΟΔΟΣ! ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ "ΚΑΘΑΡΩΝ" ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ !!




ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ Η ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ; "ΑΝΑΨΕ ΤΟ" ! ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ !!!


Νέα πρωτοποριακή μέθοδος για αποξήλωση οικοπέδων που κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν δασικές εκτάσεις, εμπνευστήκαν
οι κινούμενες κουφάλες !!
Οι κινούμενες κουφάλες δεν είναι άλλοι από τους έχοντες και κατέχοντες ! Είναι τα κινούμενα άψυχα σώματα που δεν τους καίγεται καρφάκι .
Εκτός από αυτές όμως έχουμε και τις ενστολες καμουζέλες που γλεντοκοπούν εις βάρος του δημοσίου χρήματος, μετά έχουμε τους αστείους  άγραφους  και τους έγγραφους  νόμους που επικροτούν τους αφανείς εμπρηστές πριμοδοτώντας τους με ξυλεία .
Για να γίνω ποιο σαφής και κατανοητός σας λέω πως έχουν τα πράγματα,,

Κάποιος που έχει οικόπεδο και μέρος αυτού  κινδυνεύει να χαρακτηριστεί δασική έκταση η έχει ήδη χαρακτηριστεί, λόγο της έντονης βλάστησης από π.χ πεύκα κυπαρίσσια , "το ανάβει" κανονικά και με τον νόμο, μετα τρέχει η πυροσβεστική  σβήνει την φωτιά, μετά αποχαρακτηρίζεται απο δασική σε χορτολιβαδική έκταση με κανένα δυο φακελάκια στις γνωστές υπηρεσίες!!
Ακολουθεί η ανταμοιβή του εμπρηστή που προικοδοτείται με την ξυλεία εντός του οικοπέδου του, βλέπεις ο άγραφος νόμος του δασαρχείου χαρίζει στον ιδιοκτήτη  τα καμένα δέντρα όσα και αν είναι.
{Περιμένουμε διάψευση}
Ένα μόνο σκέφτομαι και αναρωτιέμαι ,,,τι έγινε με την υπόληψη ; κοιμόσαστε καλά τα βράδια;

Αk: Η πυροσβεστική και τα ανακριτικά αν θέλουν να βάλουν  ένα τέλος σε αυτό το ηλίου φαεινότερο κουφαλίστικο παιχνίδι  πρέπει να ερευνά αυτές τις παραμέτρους των εμπρησμών και να τιμωρεί τους ηλίου φαεινέστερους υπαίτιους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html