Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΟ !! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ !! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ



Την τρίτη κατά πάσα πιθανότητα συζητάτε στην βουλή το θέμα της εταιπροφυκα.

Το θέμα ανάδειξε η τοπική οργάνωση ΚΚΕ Ρόδου, αμέσως προωθήθηκε στην κεντρική
γραμματεία του κόμματος ,με αποτέλεσμα να βρει  άμεση ανταπόκριση.
Ποιο συγκεκριμένα οι βουλευτές Σταύρος Τάσσος,Διαμάντω Μανωλάκου,
Μανώλης Συντυχάκης του ΚΚΕ κατέθεσαν  επερώτηση στον υπουργό εσωτερικών με θέμα, τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση:
Για την μεταφορά των 58 εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ σε μόνιμες οργανικές θέσεις του Δήμου.

Να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού στην Πυροσβεστική με μόνιμες και σταθερές σχέσεις στην υπηρεσία, καθώς και για όλους τους 5ετούς θητείας πυροσβέστες και των εποχικών πυροσβεστών στη Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου και στελέχωση της Δασικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου. Να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή (οχήματα, ατομικά μέσα προστασίας πυροσβεστών).

Να δοθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες για την αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία της Ρόδου.

Σχετική ανάρτηση http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2016/06/blog-post_513.html

Για να έχεται πλήρη εικόνα επι του θέματος δείτε ΕΔΩ

Βέβαια σύμμαχος των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ θεωρείτε επίσης και ο περιφερειάρχης Χατζημάρκος, διότι οι δηλώσεις του κατά της αποκεντρωμένης διοίκησης κρίθηκαν  φιλότιμες  ΕΔΩ σχετικό δημοσίευμα ,  Η απόρριψη της ένστασης των εργαζομένων εδώ σχετικο  από την αποκεντρωμένη Θεοδωρίδη θεωρείτε εχθρική για τον τόπο μας.

Αk: Το ΚΚΕ που από κάποιους κατηγορείτε, είναι το μόνο κόμμα που συμπαραστέκεται  στον εργαζόμενο, και τάσσεται κατά  στις αδικίες των κεφαλαιοκρατών, αυτό είναι δεδομένο και όχι άποψη.
Επίσης είναι το κόμμα που πάντα λέει αλήθειες, μας τα έλεγε και για το δημοψήφισμα του ΟΧΙ, για το ΣΥΡΙΖΑ,για τους κλέφτες πολιτικους που κατασπάραξαν αυτοί και οι δική τους την χώρα, όπως επίσης χρόνια μας τα λέει  για την Ευρωπαϊκη "ένωση", !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html