Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕYΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ! ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΑΣΙΕ !!





Αλλάζουν οι καιροί αλλάζουν και οι άνθρωποι, δεν αλλάζουν όμως οι κακοί μας χαρακτήρες και οι
κακές συνήθειες !!

Απίστευτη αναφορά μας κοινοποιήθηκε  από αναγνώστη ξενοδόχο των Κολυμπίων Ρόδου.
Η αναφορά του ξενοδόχου που προς το παρών θα παραμείνει ανώνυμη αναφέρει τα εξής απίστευτα τραγελαφικά που σημειώθηκαν λίγες μέρες πριν .

Κάλεσε όπως μας γράφει τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Κ Σ να δει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τους σπασμένους  κάδους απορριμμάτων που έχει στο ξενοδοχείο του.

Και τον παρακάλεσε να αντικατασταθούν,, η απάντηση που πήρε εξέπληξε τον  ξενοδόχο γιατί δεν περίμενε αυτή την απάντηση.
Του είπε με λίγα κοφτά λόγια πως ο δήμος δεν υποχρεούται  πλέον να αντικαθιστά  τους κάδους διότι την αποκομιδή ανάλαβαν ιδιωτικές εταιρείες, και του έδωσε λίστα καταστημάτων όπου μπορεί να προμηθευτεί νέους  κάδους!! υπογραμμίζοντας του,τους ποιο καλούς και φτηνούς εμπόρους!!

Μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι συμβαίνει πλέον στον τομέα της καθαριότητας στον δήμο Ρόδου... αν αληθεύει η αναφορά του ξενοδόχου φυσικά.

Ερωτάται  ο δήμαρχος Ρόδου αν τα λεγόμενα του αντιδημάρχου ισχύουν, επίσης διερωτάται γιατι πληρώνει τον δήμο τέλη καθαριότητας και φόρους;

Περιμένουμε απάντηση από τον δήμαρχο Ρόδου το συντομότερο !!



5 σχόλια:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html