Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΘΛΙΒΕΡΟ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ PRACTIKER ΣΤΗ ΡΟΔΟ !! ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΙ;



Μια ακόμη Γερμανική εταιρεία κάνει εγκαίνια στο νησί μας, ο λόγος για την prakticer, τον γνωστό εξολοθρευτή των μικρο μεσαίων επιχειρήσεων!!
Εκατοντάδες είναι οι επιχειρήσεις  που έκλεισαν σε πανελλαδικό επίπεδο απο τότε που έκανε την
εμφάνιση της αυτή η γερμανική εταιρεία
Το ποιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ωθείται  συντεταγμένα απο  σχεδόν όλα τα τοπικά ΜΜΕ.
Αναλυτικά ρεπορτάζ απο σελίδες προετοιμάζουν τους μέλλοντες πελάτες.
Το θέμα με την ώθηση της εν λόγο εταιρείας απ΄τα τοπικά ΜΜΕ αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

Απορίας άξιο είναι πως γίνετε κάποιοι να κοιτούν τόσο κοντόφθαλμα ! τι απόγινε ο υγιής  τοπικισμός;
Το πρόβλημα απο ότι φαίνεται πεντακάθαρα στην κοινωνία μας είναι πως, οι κάτοικοι της χιλιο προδομένης  πατρίδας μας της Ελλάδας, διατρέχονται απο χριστιανικό πατριωτισμό και όχι απο εθνικό πατριωτισμό.Δηλαδή βάζουν ποιο πάνω απο την πατρίδα ,την αλλοδαπή θρησκεία τους.
Εν αγνοία τους φυσικά διότι θεωρούν Ελληνική την εβραιοχριστιανική πίστη.
Γιατί αν είχαμε τον εθνικό πατριωτισμό ως πρωταρχικό μέλημα στις ζωές μας, τα πράγματα δεν θα ήταν όπως είναι, αλλά πολύ καλύτερα.
Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί τι σχέση έχει το πρακτικερ με τον χριστιανικό η εθνικό πατριωτισμό; του απαντώ οτι χωρίς έθνισμό που πηγάζει η αγάπη των πολιτών προς την πατρίδα  δεν θα μας μείνει  τίποτα,,,θα ανοίξουμε μια μέρα τα μάτια ένα πρωϊ και θα είναι όλα ξένα.
Το γράφω αυτό με πλήρη επίγνωση των γραφομένων μου.
Γεμίσαμε απο κόλακες της αρπαχτής
Η κάποτε τιμημένη και χιλιοδοξασμένη πατρίδα με τους χιλιοδοξασμένους  σοφούς και ήρωες κατάληξε ως μια Μπαλκάνα χωράφα με μπαλκάνους χιλιοπροσκυνημένους κάτοικους.\

2 σχόλια:

  1. Η εταιρεία έχει ελληνική διοίκηση, έχει κλείσει η γερμανική μητρική, κάποιο λάθος κάνεις αδερφέ. Και ίσα ίσα που θα δημιουργήσει δουλειές στο νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε όπως οι Ισπανοί "μποϊκοτάρετε τα γερμανικά προϊόντα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html